SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Karayolları, Güçlenen Makine Parkı İle Hazır"

A- A+ PAYLAŞ

Karayolları Bölge Müdürü Yusuf Güneş, Malatya 81. Şube’nin güçlendirilmiş makine parkı ve hazırlık süreci hakkında açıklama yaptı. Güneş, “Malatya 81. Şube çok fazla güçlenen makine parkı ile birlikte mücadeleye hazır.” ifadelerini kullanarak şubenin sahadaki kapasitesinin arttığını iletti.

Güneş, kış şartlarına yönelik hazırlıkların sürdüğünü, bakım-onarım süreçlerinin tamamlandığını ve ekiplerin olası durumlara karşı teyakkuzda olduğunu aktardı.

Karayolları Malatya 81. Şube’yi ziyaret eden Güneş, personelle bir araya gelerek 2025–2026 kış dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Güneş, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“2025-2026 Karla Mücadele Arefesinde sizlerle birlikteyiz. Şu muhteşem görüntüyü hazırlayan bütün arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Harika bir görüntü. Uzman olduğumuz bir işi uzman bir ekibimizle ve deneyimli kadromuzla senelerce yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımız karda, darda ve yolda kalmasın. Hep birlikte güçlü bir ekibiz. Allah sizleri var etsin. Bu kutsal mücadelede Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizleri çok seviyoruz. Allah ayağınıza taş değdirmesin, arkadaşlar. Teşekkür ediyorum.”

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Zorba (1 ay önce)
    Hizmet dağılımı yaparken ekonomik ve iktisadi etütler yapmak gerekir. Yılda 25 milyon turistin geldiği Akadeniz,Ege'ye Hızlı tren,Hava alanlarını yapmayarak gider Trengarı olmayan ,nüfusu 100 bini geçmeyen şehir'e yaparsanız işte bunun zararını herkes çeker. Bırakın Çekişmeleri ..Depremde ilk ekmek Elazığ'dan geldi..Şehirlerin halklarını birbirine küstüren siyasilerin oy kaygısıdır..Hepimiz kardeşlik birlik beraberlik içinde yaşamalıyız..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • akın (1 ay önce)
    Karayolları bölge müdürlüğünü vekillerimiz bastırsa çok güzel çalıştırırlar Malatya için.... Bölge müdürlüğü Elazığda ve Elazığlılar efor sarfetmese de hizmet alıyor Ya vekillerimiz ve Akp il başkanlığı, karayollarını hizaya getirip hizmet alacak ya da işin ehli bir Malatyalıyı bölge müdürü yaptıracağız (bunu da yaptırmak yine vekillerin işi)
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Elazığ hangi hizmeti alıyor? Malatyadaki battı çıktı sayısına bak bir de Elazığdakine bak. Elazığda trafiğin çok yoğun olduğu bir kavşağı sözüm ona akıllı kavşak diye geçiştiren bir karayolları bölge müdürlüğü var. Hizmet sıfır.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Bu aracların plakalarını söylermisin bize müdür bey??? Malatya buyuksehir 81 ci sube nedemek:-) malatya yeni bölge müdürlüğü istiyoruz 23 elazıg plakalı, personeli elazıglı, müdürü elazıg lı istemiyoruz
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Bu araçların plakasında ne var? Plakası 23 olunca ne oluyor? TCDD bölge müdürlüğü de Malatyada. Elazığda çalışanların çoğu da Malatyalı diyelim o zaman. Bu boş kin kokan yorumları yapmaktan bir yorulmadınız gitti. Adamdaki mantığa bak. Çalışanlar Elazığlıymış plakalar 23 müş. Bu ne çekememezlik. Malatyadaki karayolları şube müdürlüğünde çalışanların çoğunun Elazığlı olduğunu nereden biliyorsun? Elazığ da Malatya da Türkiyenin illeridir. İstemiyorsan Malatyayı terk edebilirsin.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Senin yasın kaç? Ben yukarda ki yorumu 50 yıllık tecrübem ile yazdım.. Malatya normal belediye iken akp öncesi yolları berbattı. Bunu kömürhanı gectiğinde anlıyordun... Elazıg yolları 3x3 tırmanma rampaları vs hep yapılmıs malatya da ise darende gürün sürün allah süründü... Betbattı kısaca.. Elazıg bizim sehrimiz ise ordaki herhangi bir bölge müdürlüğüne malatya lı müdür atada görelim hodri meydan:-) daha önce 1 defa atandı hemen görevden aldırdılar.. Sebep hizmetler elazıga değil malatya ya kayar, gelen müdür malatya lı işçi alır diye.. Sen elazıg memleket milliyetçiliğini bilmezsin.. Cevdet yılmaz sehir hastanesini bingöle yaptıracak diye ortalıgı yıktılar.. Tunceli bingöl elazıg üçgeninde ortak havalimanı yapılmasına karsı cıktılar.. 23 plaka görmek istemiyorum artık dogru..malatya büyüksehir olmak için yıllarca elazıg engeli ile karsılastı. Biliyorlar ki kim büyük ise bölge orada olur.. Kin kokan mı:-) git say kac tane malatyalı calısıyor müdürlüklerde:-) beylerderesi köprüsüne ne gerek vardı diye tv leri yayın yapmıs bir sehir orası.. Tcdd tüm bölgesine eşit hizmet ediyor.. Onu da zaten kapatırlar adana ya baglanır.. Çünkü müdürleri becerıksız... Malatya ya bir faydaları yok.. Yol yapmadan raybüs koyuyorlar çünkü.. Calısmayacagı belliydi.. Elazıg malatya, adıyman malatya arasına çift hat yapıp raybüs koysa calıstırsa zarar etmez.. Ama yatmak varken gerek yok derler.. Suc hesap soramayan malatyalı siyasiler.. Karayolları ise ordaki müdürler neden elazıg lı? Batı sehirlerine gidip emekli olunca büyük holdinglere gidip insaat ceo su olup nufuslarını kullanıp karayollarından yol, köprü yada metro ihalesi aldırıp elazıg lı mühendis, işçi aldırıyorlar.. Seni asar bu konular.. Ben artık büyüksehir olmus malatyamızda tüm bölge müdürklerinin kurulmasını istiyorum net.. Malatya mızda bir sehrimiz demi birazda 44 görelim.. Malatyalı müdür işçi görelim.. İşsizlik azalsın demi.. Cok gec kalındı bile.. İstanbul da yasıyorum malatya nın bu bereksizliği yüzünden burdayım rahat ol
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Erdinç (3 hafta önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Senin 50 yıllık boş geçmiş bir tecrüben var. Kin ve ötekileştirmekten başka bir cümlen yok. Bu mu tecrübe? Neyi anlıyorsun? 50 yıldır Elazığdan Malatyaya gelirim. Bu müdürlerin siyasi olduğunu bal gibi biliyorsun. Kimin nereli olduğunun ne önemi var? Bu kurumlar merkezden talimatlarla yönetilir. Tam tersine Malatya memleket milliyetçiliğini biliriz. Elazığdan çekilen bölge müdürlüklerini biliriz. Kime ne anlatıyorsun? Sen Elazığdan sadece bir mahalle büyüksün. Malatyada bütün bölge müdürlüklerini görmek istemen bencilliğinin bir göstergesidir. Devlette böyle bir düzen yoktur. 700 bin nüfuslu Malatyaya hak 620 bin nüfuslu Elazığa hak değil öyle mi? Bu kadar cahil cahil yazılar boş bir anlamı yoktur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deka (1 ay önce)
    Karayolları merkez Elazığ da olduğu surece Malatya hep ikinci planda kalır
    %72
    %28
    Yanıtla
  • yani? orayı açıyorlar burayı açmıyorlar mı? yada dur elazığı açalım sonra buraya mı gelelim diyorlar?
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Beylerderesi viyadüğüne gereksiz bir köprü yapıldı ne gerek vardı.. Halbuki bu paralara elazıg tunceli arasına cermişgezek köprüsü olsa daha iyiydi diyen kim di? Bu yüzden özenli yapılmadı köprü.. Bu köprü elazıg da olsaydı yıkılır tekrar yapılırdı yamuk oldu dıye..
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Metehan 44 (1 ay önce)Deka isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen, yapılan yollar , tüneller, köprüler ( özellikle de Beylerderesi Viyadüğü ) ortada. bir de kendi tarafları asla bizimki gibi değil, örnek mi Kömürhan Köprüsü. Çevre yolları, vb ortada.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ne var kömürhan köprüsünde? O kömürhan köprüsü sadece Elazığa mı yapılmış? Bu van, diyarbakır, bingöl araçları dağlardan mı geliyor_? Ya da bu beyler deresi viyadüğü sadece Malatya için mi yapılmış? Malatyadan Kayseriye ya da kayseri tarafından Elazığa Diyarbakıra gidecek araçlar buradan geçmiyor mu? Ya arkadaş o kadar taraflı yorum da yapılmaz. Biraz objektif olmak bu kadar mı zor?
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Devletimizde böyle bir işleyiş yoktur. Boş konuşmuşsun. Bir kısım bölge müdürlüğü Malatyada yer alır bir kısım Elazığda yer alır. Devlet dengeyi gözetir. Senin hep bana hep bana zihniyetini değil.
    %50
    %50
    Yanıtla