SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeşlerin Aracı Uçuruma Yuvarlandı, 1'i Öldü

Kardeşlerin Aracı Uçuruma Yuvarlandı, 1'i Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Pütürge ilçesinde uçurumdan yuvarlanan hafif ticari araçta bulunan iki kardeşten biri öldü, diğeri ağır yaralandı.

Ersele Mahallesi'nde Uğur Coşkun yönetimindeki 24 DN 577 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Çevredekilerin ihbarı ile bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin uçurumda yaptıkları arama çalışmalarında, yaklaşık 25 metre aşağıda araçtan savrulan Polat Coşkun (21) ve Umut Coşkun'a (35) ulaştı.

Sağlık ekipleri Polat Coşkun'un kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan abi Umut Coşkun ise yapılan ilk müdahalenin ardından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

AA

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (1 yıl önce)
    Selahattin başkan da bir öğretmen; hem de iyi bir öğretmen, iyi bir eğitim yöneticisi ve müfettiş. Bu bakımdan Malatya'nın eğitimine her zaman ve her yerde ciddi desteklerde bulunuyor. Dedesi İsmail Hoca da 1900 lü yılların başında Malatya müftüsü idi. İlme ve irfana bağlı bir aileden geliyor. Bir belediye başkanının böyle bir konuşma yapması, hepsinden önemlisi böyle düşüncelere sahip olması memleketimiz için büyük kazanç. Başkanın kıymetini bilelim. Allah hayırlı işlerde başarılı kılsın.
    0
    0
    Yanıtla