SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kargo Aracında Kaçak Sigara

Kargo Aracında Kaçak Sigara
A- A+ PAYLAŞ
 
Polis tarafından durdurulan kargo aracında yapılan aramada gümrük kaçağı olduğu bildirilen 18 bin 120 paket sigara ele geçti.
 
Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:
 
"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; İlimiz dahilinde Gümrük Kaçağı Sigara satan, bulunduran ve nakleden şahıs ve organizasyonlara yönelik 08/05/2012 günü yapılan çalışma neticesinde 21 ** *** plakalı kargo aracında yapılan aramada değişik markalarda toplam 18.120 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiştir.
Konuyla ilgili 8 şüpheli şahıs hakkında 5067 SKM (Gümrük Kaçağı Sigara) suçundan işlem yapılmıştır."
 
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.208 saniye