SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kargoyla Kaçak Sigara

A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa’dan Malatya’ya kargo şirketi aracılığıyla gönderilen kolilerde kaçak sigara çıkarken, iki kişi gözaltına alındı.

Jandarmanın istihbari çalışması sonucu Şanlıurfa’dan Malatya’daki bir kargo şirketine gönderilen kolilerde toplam 1236 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili olarak 24 yaşındaki M.K. ile 37 yaşındaki H.Y. adlı şahısların gözaltına alındığı, sigaraya el konulduğu bildirildi.

Öte yandan, Malatya il merkezinde de ihbar üzerine 18 yaşındaki M.O.’nun üzerinde yapılan aramada 12 gram esrar bulunduğu, ifadesi alınan şahsın sorgusundan sonra salıverildiği, hakkındaki adli işlemin sürdüğü bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam