SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karne Hediyesi Götürdüler

0
Güncellendi - 2017-06-11 17:41:15
Karne Hediyesi Götürdüler
A- A+ PAYLAŞ

'Kentten Kırsala Her Öğrenciye Karne Hediyesi’ projesi kapsamında Yeşilyurt Mehmet Emin Bitlis İlkokulu öğrencileri Darende ilçesindeki Balaban İlkokulu öğrencilerine karne hediyesi götürdü.

Balaban İlkokulu Müdür Yardımcısı Hasan Polat ile Yeşilyurt Mehmet Emin Bitlis İlkokulu Müdürü Saim Tatar’ın başlattığı ‘Kentten kırsala her öğrenciye karne hediyesi’ projesine öğrencilerden tam destek geldi. Mehmet Emin Bitlis İlkokulu öğrencileri karne günü ile birlikte Balaban İlkokulundaki 90 öğrenciye oyuncak, kıyafet, kitap ve kırtasiyeden oluşan karne hediyesini götürdü.

Proje kapsamında Mehmet Emin Bitlis İlkokulu Müdürü Saim Tatar ve öğrenciler Darende ilçesine giderek Balaban İlkokulunu ziyaret etti ve öğrencilerle bir araya geldiler. Balaban İlkokulu Müdür Yardımcısı Hasan Polat, bu projedeki amaçlarının, mesafe tanımaksızın öğrenciler arasında sevgi, saygı, paylaşma ve yardımlaşma duygularının gelişmesine katkı sağlamak olduğunu belirtti. Karneleri ile birlikte hediyelerini alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken Müdür yardımcısı Polat, Mehmet Emin Bitlis İlkokulu Müdürlüğüne, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız