SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Karne Sonra Kar Topu

0
Güncellendi - 2020-01-19 05:45:57
Önce Karne Sonra Kar Topu
A- A+ PAYLAŞ

VALİ ÖĞRENCİLERLE KAR TOPU OYNADI.. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da öğrenciler yarıyıl tatiline girdi. 170 bin 860 öğrencinin karne heyecanı yaşadığını kentte Vali Aydın Baruş, ilkokul öğrencileriyle kar topu oynayarak çocukların heyecanına ortak oldu.

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısında Malatya’da 170 bin 860 öğrenci bugün itibariyle yarıyıl tatiline girdi. Malatya’da 846 okulda karne heyecanı yaşanırken Malatya Valisi Aydın Baruş ve diğer yetkililer Yeşilyurt ilçesinde bulunan Selahattin Eyyübi İlkokulunda düzenlenen karne törenine katıldı.

Burada öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Baruş, 17 Ocak’ta başlayan yarıyıl tatilinin 3 Şubat’a kadar süreceğini belirterek, “Malatya geneli 170 bin 860 öğrenci karne alıyor. Çocuklarımızın iyi bir şekilde dinlenmelerini tavsiye ediyoruz, ailelerde bu konuda öğrencilerimize yardımcı olsunlar. Bu süre zarfından yararlı faaliyetlerde gerçekleştirebilirler” dedi.

Sınıftaki karne töreninin ardından dışarı çıkan Vali Baruş’a öğrenciler sürpriz yaptı. Kar yağışının etkili olduğu Malatya’da öğrenciler Vali Baruş’a kartopu fırlatınca renkli görüntüler yaşandı. Vali Baruş da öğrencilere karşılık vererek onlarla kar topu oynadı. Öğrenciler daha sonra günün anısına Vali Baruş ve diğer yetkililerle birlikte toplu hatıra fotoğraflı çektirdi.

Karne törenine Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Turgay Gülenç ile Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da katıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mehmet Hoca (4 yıl önce)
    Sayın valimizin ziyareti çocukları son derece mutlu etti ayrıca 1- C sınıfı ziyareti ve bu güzel öğrencilerin vali beyi karşılaması biz velileride mutlu etti buradan çok değerli Nurdan öğretmenizi ve okul müdürümüzü tebrik ederim başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Ali Tatlı ya sataşmaktan vazgeçin artık
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)
    Sayın İlhan Hayta Hocam sizi takdir ve teşekkür ile selamlıyorum....
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (4 yıl önce)
    Güzel insan saygılar. valimizi ve emniyet müdürümüzü Yürekten seviyoruz inş uzun zaman kalırsınız Malatyada
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (4 yıl önce)
    Şu Ali tatlıdan kurtulamadik
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizde senden .senin gibi her şeye muhaliflerden.
    0
    0
    Yanıtla