SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Karşılıklı Karar Verdik, Yolları Ayırdık"

A- A+ PAYLAŞ

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor ile yolların ayrıldığını İHA'ya doğruladı. Hamzaoğlu, "Beraber oturup konuştuk. Karşılıklı bir karar verdik ve yolları ayırdık" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında dün akşam Ç.Rizespor, sahasında Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olmuştu. Bu yenilginin ardından Karadeniz ekibinin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yönetime istifasını sundu. Konuya ilişkin İhlas Haber Ajansı'na konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "Beraber oturup konuştuk. Karşılıklı bir karar verdik ve yolları ayırdık" ifadelerini kullandı.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesinin feshi gerçekleşmiştir. Sayın Hamza Hamzaoğlu'na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Hamza Hamzaoğlu, Rizespor'un başında çıktığı 20 lig maçında 6 galibiyet, 4 beraberlik, 10 mağlubiyet aldı.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ensar (2 yıl önce)
    Malatya'yı. batıran adam Hamzaoğlu, Akua yı yedeğe çekip en hızlı koşan top kapan orta saha oyuncusu oynamaya oynamaya sumo greşcisi gibi oldu .Kueva yı takımdan atıp kubilay ve umut ' a umut oldu ve takım bugünlere geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Gümüş (2 yıl önce)
    Adil gevrek sende zerre kadar Malatya lı onuru varsa şimdi bırak , eğer bırakmazsan ilerde Malatya ‘lılarla karşılaştığın her yerde hakaret işitirsin çünkü sen Malatya ya yapılacak en kötü şeyi yaptın Malatya itibarını yerle bir ettin bari şimdi bırak git
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Adil gevrek,Hamza hamzaoğlunu getirirse şaşırmayın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Banane... Bize ne.... Bu adamın ya da Rize nin sürünmesi mi bizi avutacak...
    %100
    %0
    Yanıtla