SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasap ve Sebze Pazarı'nda Önlemler Sıkı

0
Güncellendi - 2020-04-15 19:32:43
Kasap ve Sebze Pazarı'nda Önlemler Sıkı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kasap Balık ve Sebze Meyve pazarında korona virüs önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Pazarda ateşi ölçülen esnaf ve vatandaşlara maske de dağıtılıyor

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, pazar yerlerinde korona virüs salgınına karşı alarma geçerek, pazarda gereken önlem ve tedbirleri tek tek aldı. Pazar yerindeki esnaflar ile alış veriş yapan vatandaşların ateşlerini ölçen ekipler, maskesi olmayanlara ise maske dağıttı. Ekipler, sosyal mesafenin korunması, sağlık ve hijyen gibi konularda dikkatli olunması konusunda vatandaş ve esnafları uyardı.

Ayrıca pazar yeri giriş ve çıkışlarına atık maske kutuları bırakılarak, zabıtalar tarafından vatandaşlar kullandığı maskeleri bu kutulara atması için ikaz edildi.

Esnaflar ve vatandaşlar da, Büyükşehir Belediyesi’nin korona virüs salgınına karşı yapmış olduğu çalışmalardan ve maske dağıtımından dolayı teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • yazihanli (4 yıl önce)
    Sayın zabıta gardaşım. Maskeyi ortada değil girişte dağıtacaksın birrrr. tezgahları dükkan içine çekeceksin ikiiii, çekmeyene ceza yazaksın üçç, karşı gelenler hakkında suç duyurusunda bulunup memura mukavvemetten savcılığa gideceksin dörtttt, neyse yaa ben kendi kendime konuşuyom iştee....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayrıca arkadaki Sebzeciler Odası Başkanına diyeceksin maskeni düzelt(hem agzını hem de burnunu maskenin içine koyacaksın diyecen. ve o maskeyi attıracan elindeki maskelerden bir tane verecen. kendi elinde takacaksın ki öğreneler..... Bak bir resim ile belediyemizin halini ortaya koyuyorsunuz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Haluk çetin (4 yıl önce)
    O resim pazarın önü mü? Tam ortası maskesiz nasıl almışlar? O vatandaş hakkında toplum sağlığını tehlikeden yasal işlem yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla