SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS İstanbul'dan Eli Boş Dönüyor:3-0

0
Güncellendi - 2018-11-25 21:39:43
EYMS İstanbul'dan Eli Boş Dönüyor:3-0
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, milli aradan sonra ligin 13. haftasında konuk olduğu Kasımpaşa’ya 3-0 yenildi. İstanbul ekibinin golleri Diagne (2) ve Josue Sa'dan geldi. Öte yandan 18. dakikada Trezeguet penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 3 hafta sonra mağlup olurken, haftayı 21 puanda tamamladı.

STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu

HAKEMLER: Fırat Aydınus (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Serkan Ok (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Aleks Taşcıoğlu (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Serkan Tokat (Ankara Bölgesi-Süper Lig Hakemi), VAR Hakemi (Barış Şimşek-Trabzon Bölgesi-Süper Lig Hakemi), AVAR Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu (Antalya Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

KASIMPAŞA: 1.Ramazan Köse, 3.Josue Humberto Gonçalves Leal De Sa (Dk.87- Hakan Demir), 5.Syam Habib Ben Youssef, 7.Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan, 8.David Pavelka, 10.Diagne Mbaye (Dk.90- Mustafa Ethem Erboğa), 11.Samuel Emem Eduok (Dk.89- Hasan Bilal), 15.Tarkan Serbest, 60.Özgür Çek, 88.Veysel Sarı, 90.Strahil Venkov Popov

YEDEKLER: 34.Eray Birniçan, 67. Mehmet Enes Sarı, 23.Yılmaz Daler, 17.Hasan Bilal, 19.Mustafa Ethem Erboğa, 20.Hakan Demir, 22.Onur Ural

TEKNİK SORUMLU: Mustafa Denizli

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 8.Murat Yıldırım, 9.Khalid Boutaib, 10.Adem Büyük, 16.Sadık Çiftpınar, 17.Michael Pereira (Dk.69- Eren Tozlu), 19.Ahmet Ildız (Dk.78- Ömer Şişmanoğlu), 22.Danijel Aleksic, 28.Murat Akça, 29.İssam Chebake, 39.Erkan Kaş (Dk.59- Rahman Buğra Çağıran)

YEDEKLER: 35.Abdulsamed Damlu, 4.Gökhan Akkan, 7.Ömer Hasan Şişmanoğlu, 11.Eren Tozlu, 61.Mustafa Eskihellaç, 70.Sulley Muniru, 77.Rahman Buğra Çağıran, 87.İssiar Dia

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

GOLLER: Dk. 6 (penaltıdan) ve Dk.84 Mbaye Diagne, Dk.57 Josue Humberto Gonçalves Leal De Sa (Kasımpaşa)

SARI KARTLAR: Mbaye Diagne, Veysel Sarı (Kasımpaşa), Khalid Boutaib (Evkur Yeni Malatyaspor)

Dakika 1: Hakem Fırat Aydınus'un düdüğüyle karşılaşma Evkur Yeni Malatyaspor'un vuruşuyla zorlu mücadele başladı.

Dakika:3 Evkur Yeni Maltyaspor’da Adem Büyük'ün sol kanattan ceza alanın ortasını yaptı. Top, kaleci Ramazan Köse'de kaldı.

Dakika 4: Kasımpaşa penaltı kazandı! Samuel Eduok'un sol çaprazdan şutunda Murat Yıldırım topu ceza alanı içinde eliyle kesince hakem Fırat Aydınus beyaz noktayı gösterdi.

Dakika 6: Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına Mbaye Diagne geçti. Mbaye Diagne, sağ ayağıyla yaptığı vuruşla topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi: 1-0.

Dakika 8: Evkur Yeni Malatyaspor’da Ahmed Ildiz'in sağ kanattan köşe vuruşunu Kasımpaşa savunması uzaklaştırdı.

Dakika 9: Evkur Yeni Malatyaspor savunmasının uzaklaştırmak istediği top ceza yayı gerisinde Samuel Eduok'ta kaldı. Samuel Eduok, sağ ayağıyla bekletmeden yerden vuruşunu yaptı. Kaleci Fabien Farnolle sağına giden topu yatarak kontrol etti.

Dakika 10: Evkur Yeni Malatyaspor’da Erkan Kaş'ın sol kanattan ortasında Kasımpaşa savunmasının uzaklaştırdığı top Khalid Boutaib’in önünde kaldı. Boutaib’in ceza yayı gerisinden vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dakika 13: Kasımpaşada Trezeguet'in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Mbaye Diagne, Khalid Boutaib'e ceza alanı içinde faul yaptı.

Dakika 16: Topla birlikte ceza alanı içine giren Trezeguet, Ahmed Ildiz'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. Bu kez topun başına Trezeguet geçti ancak penaltı atışını gole çeviremedi. Top, üstten auta çıktı.

Dakika 21: Evkur Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Khalid Boutaib'in güzel pasıyla ceza alanı hemen içinde topu kontrol eden Adem Büyük, sağ ayağının içiyle etkili bir şut çıkarttı ancak top direği sıyırarak yandan auta gitti.

Dakika 27: Bu kez de Kasımpaşa, ikinci gole çok yaklaştı. Ceza alanı sağ çaprazında kaleci ile karşı karşıya kalan Mbaye Diagne'nin vuruşunda Fabien Farnolle gole izin vermedi.

Dakika 28: Altıpasın gerisinde Mbaye Diagne'nin vuruşunu kaleci Fabien Farnolle topu çıkartmayı başardı.

Dakika 34: Evkur Yeni Malatyaspor, Ahmed Ildiz ile sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ahmed'in ortasında Veysel Sarı kafayla topu ceza alanı dışına uzaklaştırdı.

Dakika 37: Erkan’ın soldan ortasında Trezeguet eliyle mücadele edince Fırat Aydınus, serbest vuruşu işaret etti.

Dakika 38: Evkur Yeni Malatyaspor’da serbest vuruşu Ahmet Ildız kullandı. Ahmet’in ortasında Pereira yükseldi ancak kafayı vuramadı. Kasımpaşa savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 41: Ahmed Ildiz'in uzak mesafeden yaptığı vuruşta takım arkadaşı Danijel Aleksic'e çarpan top üst ağlarda kaldı.

Hakem ilk yarının sonuna oynanmamış süre olarak 1 dakika ilave edildi.

İlk yarı 1-0 Kasımpaşa’nın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Dakika 47: Trezeguet, sağdan ceza sahasına pasını gönderdi Kasımpaşa’dan hiçbir oyuncu dokunamadı. Kaleci Farnolle’nin uzaklaştırdığı top, David Pavelka’nın önünde kaldı. Pavelka’nın şutunda top üstten auta çıktı.

Dakika 49: İssam Chebake’nin kullandığı taç atışında Boutaib topu Aleksic’e aktardı. Aleksic’in şutunda top defanstan döndü. Dönen top, bir kez daha Chebake’nin önünde kaldı. Chebake’nin sağdan ortasında Adem topun gelişine voleyi vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 51: Evkur Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Adem soldan taşıdığı topu Boutaib’e kazandırdı. Boutaib, Kasımpaşa ceza yayı üzerinden tek dokunuşla pasını Aleksic’e verdi. Aleksic’in vuruşunda kaleci Ramazan ayaklarıyla topa dokundu ve mutlak bir golü önledi.

Dakika 53: Adem Büyük, ceza sahası dışı sol çaprazdan şansını denedi ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 55: Kasımpaşa, önemli bir fırsatı değerlendiremedi. David Pavelka'nın pasıyla topla buluşan Samuel Eduok, hızla ceza alanı içine giriyor ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Samuel Eduok, sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak Fabien Farnolle mutlak bir golü çıkarmayı başardı.

Dakika 57: Kasımpaşa, Josue Sa'nın golüyle farkı 2'ye çıkarıyor. Kasımpaşa, Josue Sa'nın golüyle farkı 2'ye çıkarıyor. Samuel Eduok'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Josue Sa arka direkte kafa vuruşunu yapıyor ve uzak direğe giden top ağlarla buluşuyor.

Dakika 59: Ahmed Ildiz'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Danijel Aleksic, ön direkte kafa vuruşunu yaptı ancak top yandan auta gitti.

Dakika 64: Ceza alanı içinde rakiplerinden şık çalımlarla sıyrılan Adem Büyük, sol ayağıyla çok sert vurdu ancak top az farkla üstten auta gitti.

Dakika 67: Evkur Yeni Malatyaspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Ceza alanı hemen dışında topla buluşan Michael Pereira, sağ çaprazdan sol ayağının içiyle vuruşunu yaptı ancak top az farkla yandan auta gitti.

Dakika 71: Kasımpaşa’da Trezeguet'in sol çaprazdan şutunda top savunmadan geri döndü.

Dakika 77: Evkur Yeni Malatyaspor’da Murat Yıldırım'ın ceza yayının solundan yaptığı vuruşu kaleci Ramazan Köse zorlanmadan iki hamlede topa sahip oldu.

Dakika 81: David Pavelka'nın Murat Yıldırım'a yaptığı faul sonrasında Evkur Yeni Malatyaspor tehlikeli noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Adem Büyük, sağ ayağıyla etkili bir şut çıkarttı ancak top az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 84: Kasımpaşa farkı 3’e çıkaran golü buldu. İstanbul ekibinin üçüncü golünü Diagne Mbaye attı. Kasımpaşa, Danijel Aleksic’in kaptırdığı top sonrası atağa çıktı. İleri uçtaki Diagne Mbaye topu önce sağa sonra sola çekti ve savunma oyuncularının arasında kaleci Farnolle’nin solundan topu ağlara gönderdi: 3-0.

Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 3 dakika ilave edildi.

Dakika 90+1: Orta alanda Veysel Sarı, Ömer Şişmanoğlu'na yaptığı müdahale sonrasında hakem Fırat Aydınus'tan sarı kart gördü.

Karşılaşma 3-0 Kasımpaşa’nın üstünlüğüyle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: AA- iha (İstanbul)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Her maçta formayı garanti gören oyuncularımız belli.Onları bir kaç maç yedeğe çeksek,bu kadar istikrarsızlık olmaz belki.Orta sahamız yol geçen hanı.Başta erkan olmak üzere pereira chaebek ve Adem in biraz havası alınmalı.kimse takımın üzerinde değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    MAÇ KADROSU AÇIKLANDIĞINDA arkadaşlara farklı yenileceğimizin mesajlarını gönderdim, malatyanın kasımpaşa kadrosu ptt ligi kadrosu gibi idi orada bile orta sıralarda yer alabilecek bir kadro görünümündeydi, eğer diğer futbolcular sakat veya cezalı ise denecek bir şey yok , aksi ise tesadüflerle burda olduğumuzu söylemek isterim!
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (5 yıl önce)
    Her takımın kötü performansı olabilir, hemen gama yasa batmaya gerek yok. Sonuçta Kasımpaşa ile deplasmanda oynuyorsunuz. Dar bütçe ve kadro ile takım olabilecek en iyi yerde. Önümüzdeki maça yoğunlaşıp bu maçı unutmak gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Geçen hafta Trabzon'a 5 atan takımdan eser yoktu.Geçen hafta 5 yiyen Trabzon da F.B karşısında bambaşka bir futbol oynadı.Futbol böyle bir şey.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Takım kötü oydafığında taraftar eleştirmeli hakkıdır ama bi sonraki maçta takımını en iyi şekilde destekler Malatya taraftarı böyle olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    MİNA GUİLERME NİYE OYNAMADI YANLIŞ GÖRMEDİYSEM TRT ÖZETİNDE ADEM BÜYÜK KASIMPAŞALI OYUNCUYLA MAÇ SONU ÇAK YAPIYOR TEBRİK EDEBİLİRSİN AMA BUNU NEYEN NESİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Malatyaspor bu likte tesadüf bir takım ve tesadüf futbol oynayan bir ekip bulunduğu yerde tesadüf dağınık bir takım sistem yok uyum yok futbol adın bir şey yok adı var kendisi yok birde sadık gibi bir defans oyuncunuz var ise her maçta ya hatalı gol yersiniz yada penaltı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Demir (5 yıl önce)
    Takım milli takım arasında çalışmamış sanki tatil yapmış. Kasımpaşa ezdi geçti. Nerdeyse 6 _0 bulacakti. Adem büyük te çok şahıs oynuyor bencil oynuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Maglubiyeti büyütmenin anlami yok kasimpasaya her takim yenilebilir cok iyi kadrolari var biz öne gecsekde oyunu kurtaracak oyunculari var, adamlarin trezeguet ve eduok malatyanin bütçesine denk oyuncular şimdi taraftara düşen akhisar macinda stadi doldurup kaldigimiz yerden devam etmemizi saglamaya yardimci olmaktir hedef kalan maclarda 30 puana ulasip devreye öyle girmek olmalidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (5 yıl önce)
    Arkadaşlar takımımız kötü oynayinca hemen yargilamayalim, guilherme yokluğunu tolere edemedik ama ne olursa olsun bir futbolcu takımın dengesini bu kadar etkilememeli boutayp kotu ve Aleksic istikrarsız devre arası biriken paralarla çürük çarık değilde adam gibi guilherme gibi birkaç futbolcu alınmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Yine Erkan kaş faciası yaşadık.Zaten takım olarak kötüydük.Aleksiç-Murat yıldırım-Pereira üçlüsünü tanıyamadım.pereira sezon başından beri çok berbat.hiçbir maça katkı yapmadı.Ömer ve Eren değişiklikleri çok geç yapıldı.Erol hoca zamanında oyuna müdahele etmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Levent Kılıçaslan (5 yıl önce)
    Trabzon maçındaki şans golleri takımı rehavete sokmuş.Takım çok kötü oyun sergiledi.Orta saha yok.Pas kayıpları , gol pozisyonlarında son vuruş beceriksizliği bu maçta hepsi vardı.Bireysel hataları saymak istemiyorum Çünki takım olarak kötüydük.Akhisar maçına ders almış olarak çıkmalarını temenni ederim.Başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (5 yıl önce)
    Tatil bize yaramamış. Hep dökülüyoruz. Paşa bizi ezdi geçti. Teknik ekip takımı iyi hazırlayamamış. Eline sağlık Erol hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (5 yıl önce)
    Murat Akça çok iyi bir futbolcu bence milli takıma gidecek birisi bari onu oynat,oyunlar başladı emir gelmiş galiba kasımpaşayı yenme diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Mina nerde, Guilerme nerde arkadaşlar?.Chebakke ve Erkan Kaş çok hata yapıyorlar bugün.Forvet beceriksiz,uyum yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Erkan’ı bu takımda istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif yurtsever (5 yıl önce)
    Guilerme nerde yokluğu belli?
    0
    0
    Yanıtla