SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katil Zanlısı Tutuklandı

0
Güncellendi - 2021-12-11 20:30:07
Katil Zanlısı Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

PARK CANİSİNİN ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR.. Malatya’da Sümerpark’ta bıçaklanarak öldürülen Enes Aktürk’ün cinayeti ile ilgili gözaltına alınan katil zanlısı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Olay, 8 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.20 sıralarında Sümepark'ın Tevfik Temelli Caddesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre, A.O. adlı şüpheli, Sümerpark park içerisinde Enes Aktürk'ün cep telefonunu zorla alıp kaçarken çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Vatandaşların cep telefonunu A.O.'dan alıp Enes Aktürk'e teslim ettiği sırada, A.O., aniden Aktürk'e bıçakla saldırdı ve sol göğsünden bıçakla yaralayıp, kaçtı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 31 yaşındaki Enes Aktürk hastanede hayatını kaybetti.

Polis, görgü tanıklarının ifadesine göre eşgalini belirlediği zanlıyı yakalamak için şehir içinde, şehir giriş ve çıkışlarında, otogar ve tren garında denetimler yaptı. A.O., aramalar sürerken, Perşembe günü öğle saatlerinde Çukurdere Mahallesi'nde gizlendiği bir inşaatta yakalanarak gözaltına alındı.

Suçunu itiraf eden katil zanlısı, Cuma günü sevkedildiği mahkemece tutuklandı.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR..

Katil zanlısının daha önceden aralarında tehdit, hakaret, hırsızlık, Ateşli Silahlar Kanununa Muhalefetin de bulunduğu çok sayıda suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • Akçadağ (2 yıl önce)
    Katil idam cezası alacağını bilseydi bu cinayeti işleyebilir miydi. İşleyemezdi. İdam cezasının gelmesi için halk kampanya başlatmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Her konuda devrim yaptık diyen akp neden idamı ve cezaları artırmıyor.suç almış başını gidiyor.suç makinası haline gelmiş,birden fazla suç kaydı olan,sürekli suç işleyen suçlular idam edilmeli.ömür boyu devlet bunlaru neden beslesin
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmet (2 yıl önce)
    Rahmetli benim kucağımda vefat etti 2 defa ifade verdim yakalandı o cani ve ait olduğu yerde ve ömür boyuda orada kalacak burada kanun bilmeyen nizam bilmeyen klavye delikanlılarının yorumlarınıda okudum boş konuşmayın cenaze sahiplerinide üzmeyim klavye soytarılığı yapmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağlı (2 yıl önce)İsmet isimli kullanıcı yorumuna
    Olayın başından beri yorumları okuyorum. Kardeşim Allah senden razı olsun. Şahit olmuşsun sonuna kadar peşindesin. Rabbim senin evlatlarını esirgesin onlara güzel günler versin. Senin gibi insanların sayısını artırsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • benim lise sınıf arkadaşım :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Alın size denetimli serbestlik... İçeri giren arka kapıdan dışarı çıkıyor adelet yok neyin denetimi neyin serbestliği bir sürü suç kaydı olacak denetimli serbestlik ile madde satan taciz tecavüzcüyü gaspçıyı salmaya dev edin bakalım sonuç ortada...
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzzer (2 yıl önce)
    Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız. (BAKARA 179 ayet )
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (2 yıl önce)
    Bunun arkadaşlarını da alın onlarında dosyası bundan kabarık. onlarda rast gele birini öldürür yakinda
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (2 yıl önce)
    Fotoğraf i görür görmez tanıdım hırsızlık yankesicilik haraç ne ararsan var. Vebali bunları serbest gezdirenin boynuna olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf YORULMAZ (2 yıl önce)
    Sümer lisesinde sıra arkadaşımdı hep görüşürdük. Saf temiz kalbi kötü düşünmeyen biriydi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım kardeşimin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Tanıdığım en iyi insanı öldürdün,Cezaevinden çıkamazsın inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (2 yıl önce)
    Biz şimdi vergi vereceğiz bu ........ ......... cezaevinde karnını doyuracak. Adalet mi bu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Adalet sistemi çökmüş. Bu yaratığa hak ettiği ceza verilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • amca (2 yıl önce)
    emnıyetten bakılınca huzur sehrı gıbı durur
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bunun gibileri bir şekilde yok edilmelidir.Masum bir insanı ,hemde bir telefon için katletmiş suç dosyası kabarık bu iblisi bir de içeride yedirip , içirip besleyecekler.Bu iblisin içeride rahat bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu kadar suç işlemiş biri dünyanın neresinde olursa olsun ya idam edilir yada uyduruk indirimler olmadan cezaevinde çürürdü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet DİNÇER (2 yıl önce)
    Tek sorumlusu hükümettir sürekli kanunların ayarıyla oynanırsa böyle olur nolacak 6 ay sonra çıkacak bu şahıs.Huzur şehri doğru hepsi cebinin kesesini doldurmakla meşgul bir sandık gelsin hele akp ye ne belediyede nede vekilde nede başka bişede oy moy yok artık...
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    bilboardlara asılmış afişlerde huzur şehri malatya diye nasıl huzur şehri oluyor hergün ayrı bir vaka
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 Malatya (2 yıl önce)
    Burda tek sorumlu Devlet ve kurumlarıdır Bukadar suç işlemiş yaratığı içimize seplemiş tek sorumlu devletttttirrrr...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayıt çok ama şikâyetler mahkemeye gitmeden geri çekiliyor o yüzden yaratıklar dışarda geziyor, "boşver ne uğraşacam" diyenlerin de malesef bundan farkı yok Çağımızın hastalığı "bana dokunmayan bin yaşasın" Ne dinde ne devlette böyle bir kanun yok , kim içimize soktu bu illeti
    0
    0
    Yanıtla
  • Her afta önden bunları bırakıyorlar cezaevinden
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (2 yıl önce)
    Ülkemiz gibi adalet sistemimizin de şahlanışı sayesinde, azılı suçlu olan bu kişi 3-5 yıl yatar, sonra çıkıp kendi adaletini dağıtmaya devam eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (2 yıl önce)
    Cezalar sözde kaldıkça caydırıcı olmadıkca daha çok kişinin canı yanar.En fazla 3-5 yıl yatar cikincada sabikalarini arttırarak devam eder. Bir çevrenize bakın en ucuz olan insan canı. TV lerden izliyoz yaş 20 sabıka kaydı 100 eğri oturalım doğru konuşalım. İşlenen suça gerekli caydırıcı ceza verilmezse 5-10yıla kalmaz değil geceleri gündüzleri bile dışarı cikamacagiz
    0
    0
    Yanıtla
  • amca (2 yıl önce)
    türkiye sevdalısı gıyımınden bellı ceza evınde cok camasır yıkatırlar buna allah rahmet eylasın enes kardesımızı katlettı bu 25 30 yıl ceker dort duvar arasında ınsallah enes her gece kabusu olur bunun uyku yuzu gostermez
    0
    0
    Yanıtla
  • Kıssas (2 yıl önce)
    İdam yasası cinayetlerin önüne geçer kısasa kısas can tatlı bir insanı öldürürse kendide canından olacağını bilse cinayet işlermi ,kadın cinayetide biter kimse silan bıçak taşımaya cesaret edemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Kaldırınız iblisin fotoğrafını , ayıp yahu bugün öğleyin gördüm ilimizin bir haber sitesi olayı iki kişinin bıçaklı kavgası olarak veriyor,bir ricamda devlet büyüklerimden yok afti,yok infaz duzenlemesiydi,yok iyi hal indirimiydi,yok pandemi dönemi cezasini dışarda çeksin diyerek bu canileri cadde ve sokaklara salmayiniz,yazık giden canlarimiza diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    İblisin fotoğrafını keşke paylasmasaydiniz iblisle ilgili daha fazla bir şey yazmak istemiyorum verdiğim vergilerden cezaevinde yiyeceği bir lokma zehir zıkkım olsun,biraz önce ayramizdan ayrılan melek gibi bir vatanseverin evindeydim ömür boyu değerli babasının hüznünü ve gözyaşlarını unutmuyacagim İblis seni Rabbime havale ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid (2 yıl önce)
    Cezaevinde yiyeceği ekmek boğazında kalsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)Kovid isimli kullanıcı yorumuna
    İnşallah bu devletin helal parası gursagindan geçmez.
    0
    0
    Yanıtla