SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katledilen Anne, Kızı ve Torunu Toprağa Verildi

Katledilen Anne, Kızı ve Torunu Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arguvan ilçesinde uykularında silahla vurularak katledilen anne, kız ve torun toprağa verildi.

Olay, Pazar saat 02.30 sıralarında Arguvan'ın Güveçli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 61 yaşındaki İsmet Budak, aile içi bir konudan dolayı girdiği bunalım sonucu uykuda olan eşi Songül Budak'ı (64), kızı Cansu Aslan'ı (33) ve 5 yaşındaki torunu Buğlem Aslan'ı silahla vurduktan sonra intihara kalkıştı. Silah sesleri üzerine bölgeye jandarma ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Songül Budak, Cansu Aslan ve Buğlem Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı şahsın ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı olayda, hayatını kaybedenlerin cenazeleri adli tıp kurumuna gönderildi.

Adli tıp kurumundaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınan anne, kızı ve 5 yaşındaki Buğlem Aslan'ın cenazeleri şehir mezarlığında gözyaşları arasında Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

Olayın zanlısı İsmet Budak'ın ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ndeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Zafer (2 ay önce)
    Asfalt yenileme çalışması başlamışken bu arada Akpınar-Emeksiz arasındaki alt geçidin yetersiz ışık sorunu da halledilmeli ve güneşli havalarda oluşan göz kamaşması nedeniyle alt geçidin üstü açık bölümü demir saclarla kapatılmalıdır.Bu sorun çok önemli. Zira durumu bilen biz Malatyalı sürücüler bile zorlanıyoruz. Kaldı ki doğu ve batı yönlerinden gelen binlerce araç oradan geçiyor.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (2 ay önce)Zafer isimli kullanıcı yorumuna
    Bu haberin altına bu yorum mu yazılır, editör izin vermiş yayımlanmış, bazı meczuplarda onaylamış pess yani, yok yanlış yere yazdıysan düzeltme yazısı yaz ama daha vahimi insanların acısını umursamayıp bile bile bktan bir mevzu yazıyorsan yuh yani yuh.Ama insan neyi nereye yazdığı bilmeli..editör nerdesin?? 1 gün olmuş sen hala buhaberin altında bu yorumu tutuyorsun!!??
    0
    0
    Yanıtla