SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katledilen Özel Harekat Başkanı Oktay İçin Mezarı Başında Anma

Katledilen Özel Harekat Başkanı Oktay İçin Mezarı Başında Anma
A- A+ PAYLAŞ

Cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, Hekimhanlı Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay ve Başkomiser Fethi Akyüz’ün mezarları başında düzenlenen anma törenine katıldı.

25 Şubat 2009 yılında Ankara’da intihar ettiği öne sürülen, ancak yakınları tarafından katledildiği iddiaları dile getirilen ve  memleketi Hekimhan ilçesinde toprağa verilen Polis Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay ile 1994 yılında şehit edilen Başkomiser Fethi Akyüz için her yıl kabri başında düzenlenen anma programına bu yılda Özel Harekat Bölge Başkanlığı mensupları ile MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Tabaroğulları katıldı.

Memet Tabaroğlu yaptığı açıklamada, ”Bu cennet vatan için mücadele eden şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Behçet Oktay ve Fethi Akyüz ömrü boyunca vatan hainlerine karşı mücadele etmiş kahraman vatan evlatlarıdır. Behçet Oktay ve Fethi Akyüz kardeşlerimin hemşerisi olmak benim için onurdur” dedi.

Şehitlerin kabrindeki anma töreni saygı duruşu ve okunan dualarla sona erdi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • hasan (1 ay önce)
    Hani Ülkede hiç faili meçhul cinayet yok diyor ya iktidar . Aslan gibi adamı yediniz. Hep aklımızda ,hafızamızda ve gönlümüzde. Elbet karanlıkları aydınlığa çıkaracak devlet görevlileri olacaktır. Elbet bir gün...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alçak ft (1 ay önce)
    Hain alçak fetöye kim direnip bedel ödediyse mekanı cennet olsun.. rahmetli behçet Oktay da Aslan gibi vatansever Atatürkçü ve fetöye eğilmemiş bir şahsiyettir!!! Kabri Nur olsun..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • baba (2 ay önce)
    Mümtaz bir şahsiyet idi, karanlık mahviller katletti.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Haci (2 ay önce)
    Camii altına salon yapmak çok önemli ve büyük bir proje!
    %50
    %50
    Yanıtla