SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kavga Sırasında Bıçaklandı

Kavga Sırasında Bıçaklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da  laf atma meselesinden çıktığı bildirilen kavgada 23 yaşındaki genç göğsünden aldığı bıçak darbesi sonucunda ağır yaralandı.  

Olay, merkez Çarmuzu minibüs duraklarında saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; birbirlerine laf atma yüzünden meydana gelen tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Emre Y. adlı şüpheli yanındaki bıçak ile Erhan Uçar’ı (23) sol göğsünden yaraladı.  

Ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Erhan Uçar’ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 

Olaydan sora kaçan Emre Y. ise Asayiş Şubesi ekiplerince olayda kullandığı bıçak ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 

Soruşturma devam ediyor.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • gökhan (1 yıl önce)
    zanlının soyadı verilmiyor neden yok bikmem ne y yok z yaralının nerdeyse tc si verilecek yazın suç işliyenin ad soyadınıda bilsin millet
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali baba (1 yıl önce)
    13 - 14 yaşındaki çocuklar ceplerinde kelebekle dolanıyor. artık çocuklara bile yaptıkları yalnıştan ötürü bir büyük olarak kızamıyoruz. Ben kendi fikrimi söylüyorum dikkat ederseniz nüfusu az olan ülkeler şehirler daha huzurlu, yaşam standartları daha yüksek, bizimde suriyelileri acilen kendi memleketlerine düzeni sağlayıp yollamamız lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Boztepeli (1 yıl önce)
    Cezalae caydırıcı değil suç işlemek kimseye caydırıcı gelmiyor,biri ile göz göze gelemeye korkar olduk olay mevzu yaşanmaması için etraf çahil serseri kaynıyor kimsenin can güvenliği Yok yazık yazık bu ne zaman kadar böyle gidecek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • M.44 (1 yıl önce)
    Bu ne yaaa??? Bıçaklanmış,silahlanmış insanlar??? Küçük bir bahane arıyorlar birbirlerini öldürmek için!... Bırakın şu silahı, bırakın şu bıçağı,..Yeter ya yeter ailelerinize yazık... Hayatınızda güzel şeyler biriktirin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kernekli (1 yıl önce)
    Dışarı çıkmaya korkar olduk bu nedir arkadaş cebine bıçak koyan beline silah takanlar devlet gücünü göstermeli artık yeter
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Harun BİNGÖL (1 yıl önce)
    O bıçaklayan ceza evinde kalsın internet yok telefon yok gezme yok özgürlük yok dört duvar arası canı iyice sıkılsın anlar pişmanlığını ama inşallah diğerleri gibi hemen çıkarmaz adaletimiz herkes hak ettiği cezayı alsın bi laf yüzünden genç canlar gitmesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Ne oldu bize lütfen birbirimize saygılı olalım sinirlerimize hakim olalım yanlış yaparsak özür dilemesini bilelim.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Neler oluyor malatya da.olaysız gün yok gibi.
    %97
    %3
    Yanıtla