SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavgada Vurulan Şahıs Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Salköprü Mahallesi'nde "kadın" yüzünden iki grup arasında meydana geldiği bildirilen kavgada tabancayla vurulan şahıslardan biri hastanede öldü.

Geçtiğimiz Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece, Salköprü Mahallesi'ndeki bir sokakta Erkan A., Korkut Ö. ve Recai B. adlı şahıslarla Doğan, Çetin, Metin ve Mehmet K. adlı şahıslar arasında silah da kullanılan kavga çıkmıştı. Kavgada, Doğan K. adlı şahsın açtığı ateş sonucu Erkan A. ile Korkut Ö. adlı şahısların yaralandığı bildirilmişti. Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralılardan 26 yaşındaki Erkan A. adlı şahsın öldüğü ve Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildiği bildirildi.

Olaydan sonra yakalanan zanlılardan Doğan K.'nın tutuklandığı, diğerlerinin serbest bırakıldığı öğrenildi. Olaya karışan her iki taraftaki şahısların da poliste, çeşitli suçlardan kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.189 saniye