SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kavşaktaki Düzenleme Trafiği Rahatlatacak'

0
Güncellendi - 2020-08-19 05:57:25
'Kavşaktaki Düzenleme Trafiği Rahatlatacak'
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre yolu üzerindeki Turgut Temelli Caddesi  batı sağ girişinde düzenleme çalışması yapılıyor. Düzenleme çalışması, trafiğe rahatlama sağlayacak.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Ulaşım Planlama ve Koordinasyon Şube Müdürü Osman Engin, Emeksiz Kavşağı olarak da adlandırılan kavşakta düzenleme çalışması ile ilgili bilgi verdi.

Buhara Bulvarı Turgut Temelli Caddesi girişinde yapılan çalışmanın trafiğe rahatlama sağlayacağını belirten Engin, “Vatandaşlarımızın ulaşımda rahat edebilmeleri için bu bölgemizde yeni bir sinyalizasyon çalışması yaptık. Bu sinyalizasyondan dolayı yolun genişletilmesi ihtiyacı ortaya çıktı.

1.5 metrelik bir genişletme çalışması yapıyoruz. Amaç, ileriye gidecek araçlar ile sola dönecek araçları birbirinden ayırmak. Böylece bu bölgede oluşan sıkışıklığı çözecek ve trafik akışında önemli bir rahatlama sağlamış olacağız” dedi.

Engin, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Çalışmaların tamamlanması ile birlikte kavşakta yaşanan trafik sıkışıklığı ve olası kazaların önüne geçilmiş olacak.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • İbrahim (4 yıl önce)
    1.5 metre trafiği çözecekse vallahi güzel
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (4 yıl önce)
    Dilek arabaları karşıdan kalksa ne olur kime zararı olur.. Evet eski ssk kavşağında yapılan düzenleme harika oldu vatandaşın kullanımında (Sitenin) olan Belediye yeri alınınca rahat çalışma yapıldı. Aynısına benzer Eski köy garajı sanayi girişi hakeza petrol sahası olarak yıllardır işgalli idi S. GÜRKAN Böyle yaparsa güzel olur halk rahat eder Ellerine sağlık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Diğer iller döner kavsaklarla trafiğe araçlar durmadan çözüm getirmişler Malatya ise göz boyuyor gidiniz 29 büyükşehir ile belediye hizmetlerini kiyaslayiniz son sıralarda yer alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Çevre yolu olmayan ,sivil havaalanı olmayan tek il Malatya diyebilirim Malatya hem merkezi hükümetten hemde yerel yönetimden hak ettiği hizmetleri almayan bir il olarak görüyorum bunun tek nedeni Malatya'da bizi temsil eden yerel siyasetçilerin yetersizliği diyorum yoksa hizmet almasını bilen siyasilerimiz olsa bizde konya bursa adana Antep Antalya Eskişehir Mersin Kayseri Konya gibi hizmete doymuş bir il olurduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Hafta sonu Kayseri Konya antalya ziyretlerim oldu her üç ilinde belediye başkanlarına sonsuz teşekkürler ve saygılarımı sunuyorum oralardaki belediye hizmetlerini görünce Malatya için sadece göz boyama hizmetleri var bu il bunu hak etmiyor bu ile vizyon sahibi bir başkan lazım oda gelirmi bu kafayla gelmez diyorum.oralari gördükten sonra bu büyük köyde yaşamak ne kadar zor diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • aliveli (4 yıl önce)
    dilek otobüsleri kavşağa girmeden trafiği kitleyerek dönüş yapıyor ona bir şey diyen yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat (4 yıl önce)
    Vallahi artık aklım almıyor. Bunu kocaman büyükşehir belediyesi hizmet olarak bizimle dalga geçer gibi haber yapıp bülten olarak gönderiyor. Yahu yapılan kaldırımı 1 metre içeri çekmek. toplamda 10 metrekare bir alan bile değil. Sen trafiği rahatlatacak köklü birşey yapama. Yeni yol, kavşak, köprü ,alty geçit ve en önemlisi şehri başka yere taşıma alt merkez oluşturma yapma bunu hizmet sun. Gerçi çarşının göbeğine trfiğe rağmen battalgazi belediyesi yapan zihniyetten ne olurki.
    0
    0
    Yanıtla
  • ZOR DEĞİL (4 yıl önce)
    kuzey çevre yolu bitmeden bu şehir trafiği rahatlamaz. araçlar için acil otopark zorunlu olarak yapılmalı ...her mahlede açık veya kapalı farketmez en az 1 veya ihtiyaca göre birden fazla otopark yapılmalı...arazi istiyorsanız mevcut çocuk parklarının altını otopark yapabilirsiniz kamera ,wc ,çay evi vs yapılır ...makul ücret alınsın. güvenlik bırakılsın ...işsiz insanlara istihdam oluşur...çocuk parklarında bir düzen olur... çocuklar güvenli olarak oyun oynar...metal yığınlarıda (otolar) yer altı otoparklarında kalırsa çevremizin ne kadar güzel yeşil temiz alan olduğunun farkına varabiliriz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Halk (4 yıl önce)
    Büyükşehir güzel hizmetler veriyor bazen eleştiriyoruz Bazende yapılanlarıda görmek lazım sanayi kavşagı Gibi bu kavşagında kaldırılmadı trafigi dahada rahatlatacaktır kadircan kardeşimin dedigi gibi kavşaga Girmeden u verilse daha iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (4 yıl önce)
    Büyükşehir belediyesi bir aydır yetki alanındaki tüm yol ve işaret trafiğini düzenliyor. Trafik yol ve işaretlerini güncelliyor. Çok önemli bu mesailerini gecenin bu saatinde şahit olan bir yurttaş olarak gördüm Ulaşım Dairesi nezdinde tüm çalışanları Başkan Selahattin bey şahsında kutluyorum. Bir şehrin yoldaki ìşaretleri medeniyyet iddiasıdır.Bu kadar ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir can (4 yıl önce)
    Turgut Temelli den gelen araçlar kaysı maketinin olduğu kavşağa girmeden U dönüşü yaparsa kavşakta rahatlar orada U dönüşü yapabilecek genişlik var zira. Benden nacizane bir teklif düşünün derim yetkililere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    İstediğiniz kadar düzeltme yapın. Alternatif yol olmadığı sürece bu trafik akıcı olmaz.
    0
    0
    Yanıtla