SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavuk: "Daha Güzel Bir Yeşilyurt'u Hep Birlikte Kuracağız"

Kavuk:
A- A+ PAYLAŞ

AKP’de siyaset yaparak, bir önceki Dönem AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı olarak görev alan Kahraman Kavuk, göreve talip olmasındaki asıl gayenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan ’Türkiye Yüzyılı’’ vizyonuna katkı sunmak için ‘’Yeşilyurt Yüzyılı’’ hedefini gerçekleştirmek olduğunu kaydetti.

Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adaylığını kamuoyu ile paylaşan Kahraman Kavuk, ‘’Böylesi olası bir afetten sonra yeniden, eskisinden daha güzel Yeşilyurt’u hep birlikte kuracağız, Asrın felaketinin İzlerini hep birlikte sileceğiz, yaralarımızı hep birlikte saracağız buna inancımız tamdır. ‘’ dedi.

“KAYBEDECEK BİR SANİYEMİZ DAHİ YOK”

Kavuk, “6 Şubat tarihinde gerçekleşen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde kaybettiğimiz canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Bu büyük afetin acılarını silmek mümkün olmayacak biliyoruz. Ancak yeniden eskisinden daha güzel Yeşilyurt’umuzu Devletimizle, vatandaşlarımızla, esnaflarımızla hep birlikte kuracağız, asrın felaketinin izlerini hep birlikte sileceğiz, yaralarımızı hep birlikte saracağız, Buna inancımız tamdır. Kaybedecek bir saniyemiz dahi yok biliyorum’’ dedi.

‘’YEŞİLYURT YÜZYILI’’ HEDEFİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN…

Kavuk konuşmasında şunları söyledi, “Halis niyetlerle ve temiz duygularla başta Ülkemize, Malatya’mıza, Yeşilyurt’umuza ve Milletimize hizmet etmek gayesi ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler için Yeşilyurt Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım Yeşilyurt’umuza hizmet etmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile ‘’Türkiye Yüzyılı’’ vizyonuna katkı sunmak ve ‘’Yeşilyurt Yüzyılı’’ hedefini gerçekleştirmek için Yeşilyurt bize biz ise Yeşilyurt’a emanetiz.’’

-KAHRAMAN KAVUK  KİMDİR ? 

"1974 yılında Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde doğdu. İlkokulu Malatya Derme İlkokulunda, orta ve lise öğrenimini Malatya Anadolu Lisesinde tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. İstanbul Okan Üniversitesinde İşletme Dalında Yüksek Lisans yaptı.

1992 yılında ticaret hayatına başladı. 2008 yılında Akaryakıt, Hazır Beton ve İnşaat sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketi Kavuksan A.Ş.’yi babası Av. Ramazan Kavuk ile birlikte kurdu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanıdır.

2013-2014 yıllarında Yeni Malatyaspor’da As Başkanlık yaptı. 2016-2018 yılları arası Malatya Büyükşehir Belediyespor’da Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2017 yılından itibaren MADER Malatya Akaryakıt ve Otoğaz Satıcıları Derneğinde Başkan Yardımcılığı görevi devam etmektedir.

AK Parti'nin kuruluşundan itibaren aile bireyleri olarak partinin çeşitli kademelerinde aktif görevlerde bulundu. 2018 yılında İhsan Koca Başkanlığında oluşturulan AK Parti Malatya İl yönetiminde görev alarak İl Başkan Yardımcısı oldu. 2020 yılında yapılan kongrede tekrardan İl Yönetimine seçilerek İl Başkan Yardımcılığı görevine devam etti. Seçim İşleri ve İnsan Hakları Başkanlığı görevlerini yürüttü. 28. Dönem AK PartıMalatya Milletvekili Aday Adayı oldu.

Evli ve 2 çocuk babasıdır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Sabri Atçalı (5 ay önce)
    Asla oy vermem, bu zenginlerin artık koltuk makam tatma zevkleri bana güven vermiyor. Hele ki malatyada çok sayıda işletmesi firması bulunan biriye belediyeyi devretmek intihar olur.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Belediye başkanı olduktan sonra zenginleşenleri eleştir bence bu adamın parayla pulla işi bitmiş ne belediyenin maaşına nede imkanlarına ihtiyacı var. Bu saatten sonra yeşilyurtumuzun bu adama ihtiyacı var çok faydasını çok hayrını gördük biz inşallah seçilirde tüm yeşilyurtumuz görür. rabbim yardımcısı olsun inşallah
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Yorumunuza kelimesi kelimesine katılıyorum. Bu zenginlerden memlekete bir fayda olmaz. örnekleri çok Ahmet çakır, Cemal akın ve diğerleri. Ancak idealleri olan insanların hizmetlerini gördük. Turgut temelli, Tevfik temelli, Münir Erkal ve Yaşar Çerçi.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Bilal Turgut (5 ay önce)
    Hayırlı olsun. Malatya için Yeşilyurt için böyle genç vizyon sahibi insanlar lazım. Kahraman beyle başlasın Yeşilyurt Yüzyılı.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Tuba (5 ay önce)
    Kahraman Kavuk malatya için çok büyük bir değerdir bu zorlu deprem sonrası süreçte yeşilyurtu toparlayacağından emin olduğum bir isim Malatyamız adına çok doğru bir tercih olur.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 ay önce)
    Eğitimli vizyonlu başkan adayları istiyoruz.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Aslı (5 ay önce)
    Görevini en iyi şekilde yerine getireceğine yaralarımızı saracağına inancımız tam.Yeşilyurt un sana ihtiyacı var başkanım Yolun açık olsun
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Oktay yücel (5 ay önce)
    Kahraman bey bir yeşilyurtlu olarak malatyanın yeşilyurt’un sorunlarının ne oldugunu eksikliklerini çok iyi bildiğini düşünüyorum bu bağlamda inşallah malatyamızı hem yerelde hem ulusalda bir itibar kazandıracaktır
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet (5 ay önce)
    Kahraman bey saygıdeğer bir Malatya beyefendisidir
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Didem (5 ay önce)
    Sayın Kahraman Kavuk Malatya Yeşilyurt un belediye başkanı olmalıdır ,
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 ay önce)
    Artık şehrimizi özellikle malatyalı!,genç,dinamik ve kendini geliştirmiş kişiler yönetmelidir.Çünkü şehrimizin hali maalesef ortadadır.Bunun altından kalkacak ve eski günlerimize döndürecek kişilerden biriside kesinlikle bu şehri iyi tanıyıp bilen Kahraman Kavuk'tur.Ailesiylede yıllardır birçok insana ekmek kapısı olmuşlardır.Yıllardır partide çizgisini bozmadan ilerleyen nadir kişilerdendir.Yeşilyurt ilçesinede büyük katkılar yapacağından hiç şüphem yoktur.Yolu açık olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Seda Yenice (5 ay önce)
    Yıkılmış bir sehirin umutlarıda bitmiş halkı olarak Sizi aday olarak görmek bizi umutlandırdı.İyi bir iş insanı halktan biri vizyonlu geleceğimize ışık olacağınız dan hiç suphemiz yok.Kahraman Kavuk bizlerle yolunuz hep açık olsun.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Tuğba (5 ay önce)
    Sayın Kahraman Başlanımızın bu sürecine tanıklık ettiğimiz için milletçe çok mutluyuz Sayın Başkanımız mütevazi olduğu için bahsetmiyor ama şehrimizin değerlerinin korunması ve güzel şeylere imza atacağını biliyoruz dualarımız sizinle hep yanınızdayız ve o koltukta sizi büyük bir gurur ve onurla alkışlayacağız sayın Başkanımız yolunuz açık olsun
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Yeşilyurt (5 ay önce)
    Kahraman bey has yeşilyurtlu hemşehrimiz inanıyorum çok güzel şeyler yapacak ilçemize. Yeter artık alakasız insanların memleketimizi idare etmesini istemiyorum. Kahraman bey tek aday olmalıydı yeşilyurt için. İnşallah yeni başkanımız olacak.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Nimet Nikbay (5 ay önce)
    Kahraman Beyi Yeşilyurt belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.Bu görevi başarıyla yapacağına inancımız tamdır.Başkanın yolu açık olsun
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Eray (5 ay önce)
    Yeşilyurt’u ve bölge halkını yakından tanıyan entelektüel kişiliğe sahip vizyonlu bir başkan bölgeye ilaç gibi gelecektir. Halkın taleplerini karşılayabilecek tek aday Sn. Kahraman Kavuk.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Emrah (5 ay önce)
    Kahraman bey, doğduğu büyüdüğü ve yaşadığı Yeşilyurt’un sorunlarını iyi bilen ve en iyi şekilde çözümleyecek adaydır.Başarlar dilerim
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Oktay (5 ay önce)
    Öncelikle depremden etkilenen iller ve ülke olarak gerçirdiğmiz bu sıkıntılı dönemlerde memleketini ve ülkesini seven memleketi ve ülkesi için hiçbir fedakarlıktandan kaçmayacağına yürekten inandığımız abimiz yolun açık olsun inşallah yolun sonu güzel olur.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Atilla sahin (5 ay önce)
    Allah hayırlı etsin
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 ay önce)
    Kahraman abinin aday olmasına çok sevindim tanıyanlar bilir ben bu kadar dürüst çalışkan bir adam tanımadım Yeşilyurt’un sorunlarını bilen içimizden gelen biri Allah yardımcısı olsun kendinin olmaz ise kaybedecek birşeyi yok ama yeşilyurtmuzun eğer seçilmez ise kaybedecek çok şeyi var gönülden yazıyorum ismimi yazmadım yağcılık yapıyor demesinler seçilirse bu yorumum burda kalsın herkes ne demek istediğimi anlayacak
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 ay önce)
    Yeşilyurt’u bilen sorunlarını hızlı bir şekilde çözebilecek bir aday kendisini tebrik ediyorum
    %82
    %18
    Yanıtla