SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaybeden Türkiye Oluyor"

A- A+ PAYLAŞ

AKP yöneticileri, Ticaret Borsası (TB) yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaret gerçekleştirdi. 

Ziyarette konuşan TB Başkanı Gürsel Özbey,”Seçimlerimizden sonra bizlere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirilen AK Parti yöneticilerine teşekkür ederim” diyerek, partilerle ve sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde çalışacaklarını söyledi.

AKP Malatya il Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, “Ticaret oda ve borsaları bir il’in kalkınması ve gelişmesinde önderlik eden kuruluşlardır” diyerek, Gezi Parkı olaylarına temas etti. Tüfenkçi, “İnşallah sağ duyu hakim olacaktır. Yine temenni ediyorum, bunlardan ders alarak Türkiye yoluna devam eder. Son 3-5 günde yaşananlardan dolayı Türkiye ekonomisine belki de 100 milyar dolarlara yakın zarar meydana geldi. Kaybeden Türkiye ve Türk milleti oluyor. Bu nedenle kaos ortamı meydana getirmek isteyenlere fırsat verilmemeli. Aklı selim öne çıkmalıdır. Sağ duyu hakim olmalıdır” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız