SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Diş Hekiminin Cesedi Yol Kenarında Bulundu

Kayıp Diş Hekiminin Cesedi Yol Kenarında Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir diş hekimi ölü olarak bulundu. Savcılık olayı şüpheli bularak soruşturmayı genişletti.

Olay, Cuma günü 18.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesinin Bostanbaşı Mahallesinin Saraybosna Caddesi üzerinde meydana geldi. Yerde bir kişinin hareketsiz şekilde yattığının ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri şahsın ölmüş olduğunu belirledi.

47 yaşındaki Diş Hekimi Murat Şahin’in ailesinin aynı gün kayıp başvurusu yaptığı, şahıs ile yakınlarının öğlen saatlerine kadar telefonla konuşulduğu, ancak daha sonra irtibatın kesildiği öğrenildi.

Olay yerinde şahsın vücudunda kabaca yapılan kontrollerde olumsuz bir duruma rastlanılmazken, cenaze otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Şahsın alkolden zehirlenme ya da intihar etmiş olma ihtimali üzerinde durulduğu, ancak kesin  ölüm nedeninin otopsi sonucu belirlenebileceği kaydedildi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili soruşturması sürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Metin44 (8 ay önce)
    Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah... Çok insanın dişlerini ücretsiz çekmiştir..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alo (8 ay önce)
    Çok değerli bir insandı. Otopsi sonucu kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Zaten evine yakın bir yer, araç içinde fenalaşınca durmuş kendini dışarı atmış. Kimse görememiş. Herkese sevgi dolu yaklaşırdı. Allah rahmet eylesin. Haberdeki uyuşturucu ve alkol ibareleri doğru değil, ailesini üzmeyelim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Otopsi sonucu ne zaman çıktı 6 aydan önce cikmayan rapor nasıl 1 günde çıkıyor bi açıklayın lütfen
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ön otopsi raporu var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmed (8 ay önce)
    Allah bu vatan evlatlarina iftira,yalan,dolan duzenbazlik yapanlari kahretsin,amin
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Osman TOK (8 ay önce)
    Müdür, neden ezik duruyorsun ? Vay halimize....
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet (8 ay önce)
    Müdürüm şimdiden iki büklüm olursan , o elindeki telefonlara bakmaktan iş yapamazsin!!!
    %89
    %11
    Yanıtla