SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kayıp' Gevrek, Ortaya Çıktı ve Konuştu!

'Kayıp' Gevrek, Ortaya Çıktı ve Konuştu!
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, ligde yaşanan sıkıntılardan dolayı Türk futbolunda bu sezon her şeyin incelenmesi gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’a deplasmanda 2-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sahada iyi bir mücadele olduğunu belirten Gevrek, “Ligin son 5 haftası. Bizim için sadece mücadele vardı, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ligden düştük ama genç oyuncularımız mücadele etti, tebrik ediyorum. Türk futbolunda gerçekten yaşanmayacak çok şeyler yaşandı. Belki biz ligden düştük, kötü oynamış olabiliriz, bu futboldur. Futbolda kötü gidişatlar olabilir. 8 yıldır başkanlık yapıyorum. Malatya’da iki kez şampiyonluklar yaşadık. Bu sene kötü sezon geçirdik, kötü de oynadık ama bir gerçek var ki Türk futbolunda her şeyin incelenmesi lazım. Dünyada hiç görülmemiş skandallara imza atıldı. Bunlarla beraber TFF Başkanı istifa etti, hukuki işlerden sorumlu yönetici ve MHK Başkanı 2,3 kere istifa etti. Bu işin içerisinde VAR konuşmalarının incelenmesi lazım. Oradan çok şey çıkacak, açık açık söylüyorum. Çok duyumlar alıyoruz. Bunlarla beraber ciddi sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Türk futbolunun bu sene incelenmesi lazım. Ben başarı gösteren takımlara gölge düşürmek istemem. Trabzon’un bu sene göstermiş olduğu mücadele ve hak ettiği yerdeler. Bugün Konya’nın mücadelesine gölge düşürmek istemeyiz ama ligde bu sene ciddi sıkıntılar olduğunu tüm Türkiye, UEFA ve FIFA da söylüyor. Bu ciddi sıkıntılarla Malatya olarak büyük sıkıntılar yaşadık. Hakem hatalarından çok ciddi puanlar kaybettik. Sadece biz değil, rakipler de kaybetti. Rize o kadar ciddi puanlar kaybetmiş ki. Biz kendi hatalarımızla puan kaybedebiliriz ama hakemlerden dolayı kaybedilen puanlar, bir de VAR’ın olduğu bir yerde kaybedilen puanlar. Biz düştük iddiamız yok, 38. dakikada bile yüzde yüz kırmızı kart verilmedi. Bir iddiamız olmayabilir ama bugün de verilmedi. Hatalar olacaktır, olmalıdır ama VAR’ın başındakilerin hataları görmesi lazım. Özellikle bizim Altay maçında VAR hakemi, orta hakeme ver penaltıyı gitsin duyumunu aldım. Bu konuşmalar açıklanmalı. Yeni MHK geldi. İnşallah başarılı olurlar. Gerçekten işin ehli olan insanlar. Onlardan ricamız madem geldiler, geçmişle alakalı ciddi sıkıntılar var. Belki bize bir faydası olur olmaz ama incelemeleri lazım. VAR konuşmalarının açıklanması lazım. Bu ligle alakalı çok fazla duyumlar var da konuşmak istemiyorum. Ligin ciddi bir şekilde incelenmesi lazım” dedi.

Gevrek, bazı basın kuruluşlarına yaptığı ‘istifa ettiği’ yolundaki açıklamanın ardından, 24 Nisan'da olağanüstü kongre kararı aldıklarını ve kendisinin aday olmayacağını söyledikten sonra, ortalarda gözükmüyordu.

İstanbul, iha- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • İlhan (2 yıl önce)
    Malatya sahipsiz, Milletvekilleri yakınlarını ve yandaşlarını ihya eder,Spor Klübümüz 2.defa küme düşer büyük başkan suçu başkalarına atar. Ya Allah aşkına adam gibi bir çıkıpta sadece Malatya spor değil tüm sorunları masaya yatırsa ve çözüm üretimi için elbirliği yapsa ne olur. Bu sene Yine Kayısılar dondu,çiftçi perişan emeği gitti,adı sözde çevre yolu olan yer patates tarlasına dönmüş heryer çukur ne belediye nede karayolları bunu görüyor?yine Şehir mezarlığı ile Sivas yolu arasındaki bağlantı yol da sadece Eşşeklerle gidebilirsin bakan eden kimse yok. Sözün özü gelen yedi giden yedi ,olan yine garibim Malatyalıya oldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmedo (2 yıl önce)
    Bir akp li vekil çıkıp demedi mi avrupada enflasyon %7 bir market poşeti 150 Euro dolarken şimdi 700 euro doluyor diye.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Bu sıfatı gördüğümde nedense midem bulanıyor...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Kesin kulağına biseyler gelmiştir yoksa çıkmazdı demedi demeyin
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    Hakemler doğu takımlarını siler Taxsi ciler yolcuyu darp eder Taxsi yerli yolcu almaz Hasta doktoru döver Siyasiler hesap vermez Zengin diyet yapar yemez Fakir bulamaz yemez Adil de böyle bir ülkede yetişmiş iş adamı yer yer doymaz oyuncuya para vermez 250 mil borç öde öde bitmez Bu da 44 Malatyalının kaderi
    %82
    %18
    Yanıtla
  • fiko (2 yıl önce)
    Nerde kalitesiz bir yabancı var hepsini bu takıma doldurmuşsun. Hepsi yabancı bari yerli oyuncularla düşseydik. İnsanın zoruna gitmezdi.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)
    Bu yaşananların adı '' GEVREK FACİASI '' ! Allah daha beterinden korusun.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Bünyamin (2 yıl önce)
    Yeter düş artık yakamizdan takımı düşürdün hala konuşabiliyorsun yazıklar olsun
    %95
    %5
    Yanıtla
  • sezer (2 yıl önce)
    ya gerçekten çok komik bu adam aslında dünya futbol başkanı ödülünü almalı resmen malatya ile dalga geçiyor gevrek
    %89
    %11
    Yanıtla
  • SERDAR (2 yıl önce)
    ''FITBOL'' uzmanı yine ekranlarımızı şenledirdi..Bravoooo..Takımı 3 sezon düşmeye oynattın..Yine düşmeyelim diyorsun..Sen istifa etmedin mi? Edep yahu..Konuştukça rezil ediyorsun camiayı..2 cümleyi düzgün bir şekilde bitiremiyorsun..Bırak yakamızı Malatya seni görmek istemiyor....
    %90
    %10
    Yanıtla
  • doğanşehirli mehmet (2 yıl önce)
    DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUN!!! Bir MALATYALI ve bunun akabinde bir MALATYASPOR sevdalısı olarak bu yorumumu kaleme alıyorum. bu yazıda beni övebilir beni taşlayabilirsiniz her türlü yoruma açığım 2019/2020 sezonu 8 galibiyet 8 malubiyet 18 yenilgi toplam puan 32 ligi 16. sırada tamamlayıp küme düşmüş normal koşullarda alınan kararla profesyonel liglerde o sezon küme düşme kaldırıldı, 2020/2021 sezonu 10 galibiyet 15 beraberlik 15 malubiyet puan 45 ligi 15. sırada bitirmiş, 2021/2022 sezonu ligin bitmesine 5 hafta kala şuanki mevcudta 5 galibiyet 5 beraberlik 23 malubiyet puan 20 sıralama sonuncusu olan bir YENİ MALATYASPOR dan bahsediyoruz son 3 sezonda Malatyada değişen sadece rakamlar.hangi rakamlar bunlar ilki ligdeki sıralama ikincisi ADİL olan başkanın finansal rakamları şimdi GEVREK başkan çok güzel açıklamalar yapıyor 8 sezondur takımın başındaymış 2 şampiyonluk görmüş zırt vırt...ee sayın başkan adama derlerki sen anadolu klubusun madem yarışamadıgını soyluyorsun onunde 816 bin nufuslu trabzon var sende 808 binsin lafta olmuyor bu işler bi güçmü istiyorsun sana 8 sene sabreden takımın asıl sahıbı MALATYA halkına gittinmi gidip oturup iki bardak çay içip bu takım için ne yaparız dedinmi yok çıkıp yok siyasiler bizi desteklemiyor yok belediye elini taşın altına koymuyor yok iş adamları benle görüşmüyor geç bunları başkan Bu memleket SOYKAN başkanı gördü beğenmediğimiz TANRIVERDİ başkanı gördü hani şu dalga geçtiğimiz ERZURUM varya o adamları an be an taki ediyorum adamların başkanları sokak sokak taraftarla geziyor 25 bin kişilik kazım karabekir stadı her maç full sadece 2 3 senedir degil 3 ligden bu yana demekki bu adamları bu stada getiren bir sevda var o sevdada yönetimden geçer sen ve seninle birlikte yönetimin ben ve benim gibi düşünen her MALATYAlı sizin bu işi çoktan bırakmanızdıbaştan aşağı yanlışsınız stad yeri kapasitesi yanlış finans yonetiminiz yanlış taraftar ilişkiniz yanlış faırplay ruhunuz sıfır daha ne anlatalım 8 sene hizmet ettiniz ben MALATYA için yapılan ıyıyıde kötuyude unutmam teşekkür ederim ama başkan artık sen kamera karsısına dahı cıkma MALATYA halkı senı tv basında bıle gormekten mıdesi bulanır hale geldi artık bu MEMLEKETE birileri çıkıp adam akıllı sahip çıksın bu halk cok uzuldu cok yoruldu
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Sayın editör Kaysı haberi ile a.gevrek haberini aynı yerde yayınlamışsınız!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    5 yılda takımı 2 defa küme düşüren başarılı (!)başkan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • garip44 (2 yıl önce)
    Başarı gösteren takımın başarısına gölge düşürmemek ne demek. Zaten bunlar hep Trabzonu şampiyon yapmak için yapılmadı mı?
    %25
    %75
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Baskan dogru soyluyor maclara bakin vardakilerin bakin yanlis kararlar hakemler de ayni kume dusmeyi kaldirsinlar
    %34
    %66
    Yanıtla
  • 1650443531 (2 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Başkanın çok doğru,yanlışı olmuyan dürüst biri!ama gel görki başkanı anlayan yok!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • CAFER CANBAY (2 yıl önce)
    Geçen yıl bu takım Küme düştü Bunu Dinin imanın gibi bildin Niye Tedbir almadın Demek bu yıl düşeceğinide göze aldınız takımın sırtında tırtıklandınız Düzgün Dürüst adamsan Geçen sen takım küme düşünce istifa edeydin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • zeki (2 yıl önce)
    Tam bir "kişi kendinden bilir işi" açıklaması. Kalkmış diyor ki "Türk futbolunda her şeyin incelenmesi lazım." Türk futbolunda nasıl adamcılıkla gemi yürütülüyorsa, sen de Malatya'da kendi delegelerinle gemini yürüttün. (Yoksa yatını mı demeliydim). Seni kim inceleyecek sayın Gevrek.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    yeni yasaya göre takımlar gelirlerinin en fazla yüzde 20 fazlasını borçlanabilecek ve ekonomik usulsüzlük tesbit edilirse kulup başkanı ve üyelerin mal varlığına el konacak ...bakalım kaç kişi malatyaspor a başkan adayı olacak...yemez...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hoca 44 (2 yıl önce)
    Büyük başkan hakkını helal et çok emeğin geçti.iyiki kaçmış kurulmuş sun istanbula bizim memlekete hasitlik var nankörlük var yıllarca sırtında taşıdı n bu takımı ..milli eğitim müdürünü yediler adam üniversite sinavinlarinda Malatya'ya ilk ona sokmuş sanki kaç gündür metiyeler süzülüyor ağıtlar yakılıyor sen bu takımı ikinci ligden alıp UEFA ya götürdün yaranamadım ama şahsım adına sana tşk ederim
    %19
    %81
    Yanıtla
  • 1650443745 (2 yıl önce)Hoca 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Büyük başkanın öyle büyük ki takımın garanti düşmesini bekledi ve düşürdü.Büyük başkanın sonra istifa etti.Türkiye başında bulunduğu klübü bu kadar itibarsızlaştıran bir yönetim görmedi.Büyük başkanın hiç kongrede alacağını,borcunu söylemedi.Çok büyük başkanın ,sizin gibilerden güç aldı ve 3 yılda 2 kere takımı Küme düşürmesine,tüm uyarılara rağmen,koltuğu bırakmadı.Senin çok büyük başkanın sıfır borçlu aldığı 100 yıllık değil, yeni kurulmuş belediyenin takımına 300 milyon borç takıp istifa etti.Büyük başkanın...Hemde bile bile yeni çıkacak spor yasasına göre...Bu kadar minnetin olduğuna göre ya aynı tayfadansın yada a.gevrek akrabasısın?Uefaya gitmişmiş!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yavuz sultan selim han (2 yıl önce)
    Gardaşlar bu sene küme düşme olmayacak gibi zannedersem. Öyle bildiri var.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Evet öyleymiş yine kurtulduk
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ağam bizle alay ediyi :)))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Beyaz tv de bir mhk üyesi kesin olarak bu yıl küme düşmenin kaldırılacağını,sebebinin ise ligler devam ederken istifa ettirilen hakemler,üyeler ve f.f federasyonunun istifaları..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Martavalsavar (2 yıl önce)
    Don vurmamış olsa idi sen bu parayı hakikaten kazanabilirmiydin. Varsayalım ki Münir Özkul'un Şener Şen'e yaptığı gibi Ziyaaaaa diye seslenmeyelim ve hepimiz din kardeşiyiz diyelim. Geçelim bu seneyi son üç yılın kazancı dahi eğer ki bu rakama yakın ise Malatya Vergi Dairesi Başkanı ile Vergi Denetim Kurul Başkanı ile her iki vergi dairesinin müdürü de dahil boşuna koltuklarında oturmasınlar, dilekçe verip dinlenecekleri hemen pasif bir kuruma nakil istesinler.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    ayıp yaa ne ayıp.. insanda biraz yüz olur.. insanda biraz gurur olur. adil gevrek ve yönetiminde birazcık asiyet gurur f varsa ellerini ayklarını çekerler. bu takımı iki defa şampiyon yaptın.. iki defada düşürdün. giden oyunculara ve şu an oynayan oyunculara parada vermedin. 50. bin dolara.. 100. bin dolara oyuncu aldın milyon yurolara sattın bide 260. milyon borç nasıl oluyor. vay efendim kur farkı ya arkadaş bu kur farkı sadece malatyaya mı vurdu başka takımlara vurmadımı.. hem bu dünyada hem öbür dünyada nasıl hesap vereceksiniz kul hakkı yiyenin ciğerini yakıyor allah. maltaya halkı isyemiyor.. belediyeler istemiyor. hiç kimse istemiyor sizde yüz yokmu yaa.. halbur altı oldunuz şu memlekette çeketinizi alır gider ve erkek gibi delikanlı gibi ve namusluca hesapları şefaf ortaya koyar gidersiniz. bu işleri karaterli insanlar yapar her insanın harcı değil...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hala konuşuyor gerçek borç ne kadar lütfen şu insanı kongrede aklamayin gitsin hesabını versin.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Ya doları bilmiyor?Yada 1 milyarı!
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bu adamın ismini lütfen anmayın.İstifa etmiş neyi konuşuyor?
    %77
    %23
    Yanıtla
  • 1650315948 (2 yıl önce)Hüsnü isimli kullanıcı yorumuna
    Hüsnü bey delegelerin çoğunluğu kendi adamları onun istemediği başkan olamaz kukla bir başkan bulur oda iki ay sonra istifa eder böylece borç batağında kulüp kapanır gider kimsede malı hesap soramaz.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Haklısınız.
    0
    0
    Yanıtla