SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Kız Adıyaman'da Bulundu

Kayıp Kız Adıyaman'da Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Annesi tarafından Malatya'da kayıp olduğu öne sürülen 15 yaşındaki kızın Adıyaman'da bulunduğu bildirildi.

Adıyaman'da oturan ve eşinden boşanmış olan Zeliha Atalay adlı kadın, Malatya'da kendisiyle görüşen iha muhabirine, 15 yaşındaki kızı Fatma'nın Malatya'daki babasının yanına geldiğini ve kayıplara karıştığını öne sürmüş, ayrıca kızının akıbeti ile ilgili iddialarda bulunmuştu.

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan araştırmada, Malatya'da olmadığı belirlenen kızın, gece Adıyaman'daki bir adreste bulunduğu ve Adıyaman polisi tarafından teslim alındığı, annesinin yanına gitmek istemeyince yurda yerleştirildiği öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız