SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Şahıs Kayalıklarda Ölü Bulundu

Kayıp Şahıs Kayalıklarda Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesi'nde 8 gündür kayıp olarak aranan şahıs ölü olarak bulundu.

Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre, 8 gün önce ailesine intihar edeceğini söyleyerek Doğanlar Mahallesi'ndeki ikametinden ayrılan Aliseydi Yücel'den (30) haber alamayan yakınları durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Akçadağ Jandarma ekipleri, şahsın gidebileceği alanlara arama çalışması başlatırken,son olarak Cuma günü ailesi ile telefonla görüşen Yücel'in cep telefonu sinyali incelemesi yapıldı.

Teknik takibin ardından saptanan bölge jandarma tarafından araştırılmakta iken, Levent Mahallesi Levent Vadisi Seyir Terası civarında fotoğraf çeken amatör dağcılar, kayalıkların arasında hareketsiz yatan bir kişi görünce durumu jandarmaya haber verdi.

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede cansız bedenin, kayıp olarak aranan Aliseydi Yücel'e ait olduğu belirlendi.

Jandarma ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Aliseydi Yücel'in cansız bedeni, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarmanın olayla ilgili olarak başlatmış olduğu inleme sürüyor.

iha- AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız