Malatya'da, zirai dondan etkilenen kayısı bahçelerinde inceleme yapan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kılıç, zararın büyük olduğunu söyledi.
Türkiye Ziraat Odası Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kılıç beraberindeki Ziraat Oda Başkanları ile birlikte zirai donun etkili olduğu Doğanşehir ilçesinde incelemelerde bulundu. Beraberindeki heyet ile birlikte dondan etkilenen kayısı bahçelerinde incelemelerde bulunan Yunus Kılıç bu yıl farklı bir durum yaşandığını belirterek, bin ila bin 300 rakımlı bölgelerde ciddi hasar tespit ettiklerini kaydetti.
Doğanşehir'de beklenenin üzerinde bir zararla karşılaştıklarını aktaran Kılıç, kent genelinde incelemelerin sürdüğünü söyledi.
iha
UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.