SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakamlığın Kış Önlemi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir İlçesi'nde karın fazla olması nedeniyle, ilçede doğumuna 1 ay kalan hamile kadınların Devlet Hastanesi'ne gelmeleri istendi.

Arapgir Kaymakamlığı tarafından muhtarlara yazı gönderilerek, "İlçe merkezine uzak olan köylerde bulunup da doğumuna 30 gün kalan hamile kadınlar, Arapgir Devlet Hastanesi'ne gelip doğuma kadar izlenmesi yapılacaktır.

Arapgir Devlet Hastanesi'nde ihtiyaca cevap verecek kadar yatak mevcuttur. Doğumuna 1 ay kalan hastalar burada takip edilecektir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız