SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaynarca ve Melekbaba'da 423 Konut İçin İhale Yapıldı

Kaynarca ve Melekbaba'da 423 Konut İçin İhale Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, deprem sonrası rezerv alan ilan edilen mahallelerdeki konut inşaat ihalelerinin  sürdüğünü açıkladı. Kaynarca ve Melekbaba mahallelerinde yeni projeler için ihale yapıldı.

Belediye Başkanı Sami Er, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 6 Şubat depremleri sonrasında rezerv alan ilan edilen bölgelerdeki konut inşaat ihalelerinin hızla devam ettiğini belirtti.

Başkan Er, Malatya'nın daha güçlü bir geleceğe adım attığını vurgularken, Kaynarca ve Melekbaba mahallelerinde yapılacak 423 konut ve 26 dükkân için ihalenin gerçekleştirildiğini duyurdu.

Başkan Er, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Daha güçlü bir Malatya için atılan her adım, hepimize umut ve güven veriyor. Malatya İli Merkez Yeşilyurt İlçesi Kaynarca Mahallesi ile Merkez Battalgazi İlçesi Melekbaba Mahallesi'nde yer alan 30. Bölge 1. Etap'ta, 423 konut ve 26 dükkân inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi için ihale bugün yapılmıştır. Şehrimiz için atılan bu önemli adımın hayırlı olmasını diliyorum."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • dogukan (2 hafta önce)
    Parsel sahiplerine kaç metre kare için 1 daire veriyor ? Milletin malına mı çöküyorlar yoksa ? bilen varsa yazabılır mi
    0
    0
    Yanıtla
  • yasir (3 hafta önce)
    Bunlar belediye hizmeti mi, AFAD-TOKİ icraatlarını Sami Bey neden paylaşıyor? Kendi görev sorumluluk alanınızda aylardır ne yaptınız? Hele önce musluktan akan çamura bir çözüm bulun. Malatya'yı neden Vanlı, Afyonlu genel sekreter yardımcılarına yönettiriyorsunuz! Liyakat denen bir kavram var Sami Bey.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ya afyonlu vanlı Sekreter olunca kötü mü yönetiliyor şehir Allah aşkına bazen şu internetteki yorumları görünce akıl tutulması yaşıyorum
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Bülent (3 hafta önce)
    Malatya’da yapılan deprem konutları çok dağınık ve saçma zaten Kiltepe Melekbaba Taştepe Yeşiltepe şehitfevzi gibi Mahalleler kentsel dönüşüm yapılıp herkes kendi mahallesinde hak sahibi olup yapılan konutlara yerleştirilmeliydi Yeşilyurt Battalgazi’de ya rezerv alanı genişletilmiş olmalıydı deprem konut larıda daha yakın yerlerde olmalıydı Akpınar tamamen sıkıştırılmış hem küçücük dükkanlar yapılmış avm gibi yapılmış tamamen saçma sapan projeler Malatya dan bir cacık olmaz!! Bilgilerinize!!
    %40
    %60
    Yanıtla