SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayseri'deki Zorlu Maçın Galibi Malatya Büyükşehir Oldu

0
Güncellendi - 2022-01-23 19:13:10
Kayseri'deki Zorlu Maçın Galibi Malatya Büyükşehir Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı, Kayseri deplasmanından galibiyetle döndü.

Alpaslan Endüstri Voleybol Erkekler 1. Lig B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, Kayseri’de karşılaştığı Melikgazi Belediyespor Kulübünü 3-2 mağlup etti.

Kayseri Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maçta Hüseyin Okumuş ve Ahmet Çenesiz hakem ikilisi görev yaptı. Malatya Büyükşehir Belediye Spor müsabakanın birinci setini 25-22, İkinci seti 25-22 alarak 2-0 öne geçti Üçüncü sette toparlanan Kayseri takımı seti 25-20, dördüncü seti 25-18 alarak durumu 2-2'ye getirdi Beşinci ve son set büyük heyecan ve çekişmeye sahne oldu, takımlar karşılıklı sayılar üretti. Bu seti 24-22 alan Malatya Büyükşehir Belediye müsabakadan 3-2 galip ayrıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye takım Antrenörü Kamil Özbey, yaptığı açıklamada, "Hem bizler hem Kayseri takımı adına önemli bir o kadarda zor çekişmeli geçen maçta kazanan taraf olduk. Sporcularımı kutluyorum üst üste ikinci galibiyeti aldılar. 30 Ocak saat 14.00'de Merkez Spor Salonunda çok önemli bir maça çıkacağız, lider TÜRŞAD takımıyla oynayacağız Tüm spor severleri bizleri desteklemeye çağırıyorum." dedi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız