SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Hastane Karşısında Olunca..

0
Güncellendi - 2021-06-26 12:27:50
Kaza Hastane Karşısında Olunca..
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi'nde karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarpması sonucu yaralanan yayaya ilk müdahaleyi, yakındaki hastanenin doktoru yaptı.

Kaza, Niyazi Mahallesi İnönü Caddesi Doğa Cadde AVM önünde meydana geldi. 35 yaşındaki F.A. yönetimindeki 44 ABC 965 plakalı otomobil ile kent merkezinden Sıtmapınarı yönüne gitmekte iken, yolun karşısına geçmeye çalışan 58 yaşındaki A.K.'ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Yerde kıvranmakta olan yaralının imdadına, kazanın olduğu yerin karşısında bulunan Özel Gözde Hastanesi'nde görevli Dr. Müslüm Turan ve sağlık personeli yetişti. Yaralıya ilk müdahale Turan tarafından yapıldı ve daha sonra gelen 112 Ekibine teslim edilerek, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevki sağlandı.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Pırasa (3 yıl önce)
    Hayalimdi... Açılın ben doktorum demek ama ne doktor oldum ne bunu söyleyebildim. Acil şifalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sorması ayıp ne oldun kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanırım manav olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (3 yıl önce)
    Sayin editör özel bir hastanenin acil bölümü doktoru yazsan yeterliydi hastanenin ve doktorun adıni detayli vermen hiç etik değil kaldiki sayfanızdaki diğer haberlerde G.C,E.T gibi kısaltmslar kullanıp olaya karısan kisilerin isimlerini kısaltiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)Engin isimli kullanıcı yorumuna
    Neresi etik değil anlamadım. Doktor özveri göstermiş hastaneden gelmiş ve yaralıya ilk müdehaleyi yapmış. İlkyardım hayat kurtarmanın en önemlisidir. Bu nedenle özveri ve fedakarlık gösteren her birey, veya kuruluş büyük harflerle yazılmalı ve haklı olarak onore edilmelidir ki diğerlerine de örnek olsun.
    0
    0
    Yanıtla