SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Kurbanı Aile Malatya'da Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2017-05-22 17:15:01
Kaza Kurbanı Aile Malatya'da Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden anne-baba ve kızları, memleketleri Malatya’da toprağa verildi.

Adıyaman’da Cumartesi akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Fikret Demirel idaresindeki 44 NP 990 plakalı araç A.Ç. idaresindeki 27 F 3532 plakalı kamyonla çarpışmış, kazada Malatya'da sağlık personeli olduğu bildirilen sürücü Fikret Demirel (58), eşi Hafize Demirel (58) ve öğretmen olan kızları Tuğçe Pınar Demirel (29) olay yerinde hayatını kaybetmişti. Feci kazada hayatını kaybedenler bugün Şehir Mezarlığında ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze namazına Malatya Valisi Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz ve ölenlerin yakınları katıldı.

iha- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Salih TAŞCI (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Değerli bir insandı.Geride kalanlara Allah büyük sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (7 yıl önce)
    ALLLAHA rahmet eylesin mekanlarin cennet olur insallaha
    0
    0
    Yanıtla
  • M. FATİH ALTUNKAYA (7 yıl önce)
    ALLAH HEPSİNE DE RAHMET EYLESİN ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK ..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet özçelik (7 yıl önce)
    ALLAH gani gani rahmet eylesin fikret amcaya hafize teyzeme ve tuğçe kardeşime mekanları cennet eylesin.Tolga kardeşime ve tuğba ablama da sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Said Güven (7 yıl önce)
    O bizim Fikret abimiz di. Bizler ondan çok şeyler öğrendik. Çünkü; o bizlere bir abi bir arkadaş ve bir öğretici oldu. devlet için milllet için çalışmayı, alınteri helallığını ondan öğrendik. Fikret abimizin bizlerde hakkı çok inşallah hakkını bizlere helal etmiştir. Bizler ondan razıydık. İnşallah Allah'ta ondan razı olur. Fikret abi ailece inşallah kabriniz nur mekanınız cennet olur. "Cenab-ı Hak Hak Teâlâ Rahmet eylesin. Amin Amin Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmet yıldız (7 yıl önce)
    Fikret bey eşi ve kızına Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum gerçekten çok acı
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail Kılınç (7 yıl önce)
    İş arkadaşımı ve ailesini bugün toprağa vermenin hazin acısını yaşamaktayız. İşini nadir titizlikle yapan bir abimizdi. Senin kendine ait olan o mizacını unutmayacağız. Allah mekanını cennet eylesin.Başımız sağolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr.Gökhan Gökçe (7 yıl önce)
    Hastanemizin emektar bir sağlık mensubuydu. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Tüm ailesine sabırlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla