SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Oldu, Ana Caddede Trafik Kilitlendi

0
Güncellendi - 2021-11-22 21:10:25
Kaza Oldu, Ana Caddede Trafik Kilitlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da akşam saatlerinde özel halk otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kaza trafiği kilitledi. Yaralananın olmadığı kazada kentin en işlek caddesinde trafik yaklaşık 45 dakika durdu.

Kaza,  İnönü Caddesi Dede Korkut Parkı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri MOTAŞ’a ait Bostanbaşı-Merkez hattında çalışan F.S. yönetimindeki 44 H 0061 plakalı Otogar marka özel halk otobüsü ile tali yoldan caddeye çıkan A.E.S. idaresindeki 44 KN 156 plakalı Tofaş marka otomobil trafik ışıklarında çarpıştı. Yaralananın olmadığı kazada zaman zaman sürücüler arasında gerginlik yaşanırken, kentin en işlek noktası olan İnönü Caddesi'nde trafik yaklaşık 45 dakika durma noktasına geldi. Otobüsteki yolcuların bir kısmı yaya olarak, bir kısmı ise olay yerine çağrılan ikinci bir araçla yollarına devam ederken, kilitlenen trafik kazaya karışan araçların bulunduğu yerden kaldırılmasıyla normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • ilkerefendy (2 yıl önce)
    bu özel plakalı halk otobüsleri aynı eski minibüs kafasını devam ettiriyorlar ama bir farkla. daha büyük otobüslerle aynı hızlarla aynı manevraları yapıyorlar. burada suçlu suçsuz kim bilmiyorum ama kaç defa denk geldim tacde çilesiz minibüsleri 1 bu halk otobüsleri 2.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ömer (2 yıl önce)
    Şu yazıyı bir düzgün yazın plakalı Otogar marka özel halk otobüsü ile tali Otogar ney Yazdığınızı bir okuyun OTOKAR
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Otobüs şoförleri artık kendi psikolojik durumlarına göre ani fren yapıp biz yolcuları korkutur oldu doğan Şahin araç sürücüleride malum tüm yol tüm Malatya onların
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (2 yıl önce)
    Cadde hergün kilit kaza olmasada aynı,kimsenin umrunda değil
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    şahin doğan kartal
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sabırsız sürücüler, trafikte saygı desen kaybolmuş,trafikte denetim yok denecek kadar az, onun içinde trafik kazalarında Doğu'da birinci sıradayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akrep828 (2 yıl önce)
    Kazaya ne gerek caddenin her zamanki hali kilitli...
    0
    0
    Yanıtla