SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kaza Yapan Sürücüde Ruhsatsız Silah Çıktı

Kaza Yapan Sürücüde Ruhsatsız Silah Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kontrolden çıkan araç orta refüjde yaklaşık 60 metre sürüklenerek karşı şeride geçti. Kazada yaralanan sürücüde bir adet ruhsatsız tabanca bulundu.

Kaza, gece 01.10 sularında Malatya-Elazığ Karayolu Mişmiş Park Kavşağı yakınlarında meydana geldi. G.B. idaresindeki 58 ADD 276 plakalı hafif ticari araç, il merkezi yönüne seyir halinde iken, sürücü kavşağı geçerken kontrolü kaybedince, orta refüje çıktı. Orta refüjdeki çam ağacı, aydınlatma direği ve işaret levhasına çarparak yaklaşık 60 metre sürüklenen araç karşı şeride geçerek durdu.  

Kazada yaralanan araç sürücüsü G.B. ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.  

Yaralının üzerinde yapılan aramada ruhsatsız olduğu belirlenen 1 adet tabanca bulundu.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından ciddi hasar gören araç çekici ile kaldırıldı.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız