SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Ağır Yaralanan Öğretmen Hayatını Kaybetti

Kazada Ağır Yaralanan Öğretmen Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arapgir ilçesinde, yola çıkan köpekten kurtulmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçip bir araçla çarpışan otomobilin sürücüsü olan Tarih Öğretmeni Yakup Doğan yaşam mücadelesini kaybetti.

Trafik kazası, 30 Mayıs 2024 Perşembe günü Arapgir-Malatya Karayolu’nun 12. Kilometresinde Örtülü mevkiinde meydana geldi. Ayın zamanda Kerem Aydınlar Fen Lisesi'nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Tarih Öğretmeni Yakup Doğan idaresindeki otomobil ile Arapgir istikametine seyir halinde iken, yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu hakimiyetini kaybetti. Karşı şeride geçen otomobil, Malatya istikametine seyir halindeki hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan Doğan, Malatya‘da tedavi altında iken 3 gün süren mücadelenin ardından hayatını kaybetti. Yakup Doğan’ın cenazesi Arapgir ilçesinde toprağa verildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Canani (2 hafta önce)
    Kırkgöz mesire alanında bulunan markette 2 soda 30 TL kim denetleyecek niye diye sorunca yeni açtık Battalgazi Belediyesine duyurulur
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Emrah (3 hafta önce)
    Okulumuzun en sevilen ve sayılan hocalarından Yakup hocamızın elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi çok derinden üzüntü yaşattı hepimize Allah rahmet eylesin sevdiklerine sabır versin..
    %100
    %0
    Yanıtla