SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Motosiklet Sürücüsü Öldü

0
Güncellendi - 2019-05-01 18:07:47
Kazada Motosiklet Sürücüsü Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Berkay Artuç'un kullandığı plakasız motosiklet, Sürgü Mahallesi girişinde, F.B. idaresindeki 44 AAE 902 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan ve 112 Acil Servis ekiplerince Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırılan motosiklet sürücüsü, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • murat (4 yıl önce)
    Sen böyle kendi kendine konusmussunda motorcu %100 suclu ehliyet yok ısık yok yarış yapıyo biride video çekiyo milletin başına bela oluyo sonra böyle senin gibilerde azı olan konusuyo misali olayı ben bizzat gördüm haberin olsun boş konusacaksan motorunda ısık olacak ehliyetin olacak kaskon olacak yarış yapmıyacan
    0
    0
    Yanıtla
  • CIRTONLU (5 yıl önce)
    benzer bi kaza yaptık. çarptığım motorda Plaka yok lambaları yok muayene yok hiçbirşey yok şimdi suçlu ben miyim ? araç sürücüleri dikkat etmesi lazım evet ama motorcu kask koruyucu üst baş hız ve lamba konusunda dikkat edip trafike ileri görüşlü olmalı yoksa sonuç böyle olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (5 yıl önce)
    Rabbim mekanini cennet etsin..geride kalan ailesine sabirlar ihsan etsin.. Arac suruculeri yolda sadece siz yoksunuz Arkadan motora carpmis olmasida cok daha korkunc..
    0
    0
    Yanıtla
  • Azı olan konusuyo iste olayı biliyomusun trafikte bi sen yoksun diyen erhan bey ozaman yarış yapmiyacaklar devletin kurallari neyse uyacaklar ehliyet yok isik yok bide adamın önüne ciksınlar birden motorcu haklımı oluyo ne icin öldüyü icinmi suc kimde damdan cık atla insahatın sahibininmi suc
    0
    0
    Yanıtla