SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Ölenlerin Sayısı 3'e Yükseldi

A- A+ PAYLAŞ

Cuma gecesi iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 3'e yükseldi. 3 yaralının tedavisi ise sürüyor.

Kaza gece saat 23.00 sıralarında Malatya- Sivas karoyulunun 25. kilometresi Arguvan yol ayrımındaki kavşakta meydana geldi. Tali yoldan çıkarak ters istikametten kavşağa girmek isteyen 44 ER 802 plakalı Kartal otomobil ile Sivas yönünden Malatya yönüne gelmekte olan 44 DG 767 plakalı otomobilin çarpışması sonucu, ön kısmı kopan, motoru savrulan Kartal otoda bulunanlardan 80 yaşındaki Hatice Çolak ve 65 yaşındaki Halit Güler kaza yerinde ölmüşler, aynı araçtaki Mustafa Çolak ve Kaya Çolak ise ağır yaralanmışlardı. Diğer otoda bulunan Murat Kadıoğlu ve Mahmur Kaygusuz da yaralı olarak hastaneye kaldırılmışlardı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralılardan 40 yaşındaki Mustafa Çolak'ın da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve ölü sayısının 3'e yükseldiği bildirildi. Kaza kurbanları Yazıhan'ın Yeni Mahallesi Mezarlığı'nda Cumartesi günü toprağa verildiler.

Yaralılarndan Kaya Çolak, Murat Kadıoğlu ve Mahmur Kaygusuz'un tedavilerinin ise sürdüğü öğrenildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ekrem (6 yıl önce)
    Arkadaşlar Bilmeden yorum yapmayın Orası ters yön değil Karayollarının Yan yol vede tali yolları Ana yola Bağlantı hatası bi görün kaza yerini Saçma sapan bir Bağlantı. Hele Şu Dilekten Sivas yoluna girerken yada Sivas yolundan Dileğe girişi Yahu Akıl var bunu Hangi kafayla yapıyor Karayolları Bunun Mantığını Çözen varsa Bi anlatsın Allah aşkına
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Ters yönlere girip ceza yemeyen kalmadı ama yinede giriyorlar.Cezalar caydırıcı değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartacus (6 yıl önce)
    Bu Tofaşlar bildiğin tekerlekli tabut binlerce kişiye mezar oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (6 yıl önce)
    Yine bir ccc kazası yeter artık toplayın su şahin doganlari tam bir ölüm makinası bunlar kendi çabalarından vav geçmişler zaten birde karşı tarafın ve Aline giriyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Anladığım kadarıyla ters yöne girmekten kaynaklanan bir kaza. Özellikle Bostanbaşı'nda ters yöne girip evin yolunu kısaltanlar,bu kazayı dikkate alırlar. Evinizin yolu kısalmaz ömrünüz kısalır. Kendinizi, alenizi ve karşınızdakileri de düşünün.
    0
    0
    Yanıtla