SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Savrulan Otomobilin Duvara Sıkıştırdığı Yayanın Bacağı Koptu

Kazada Savrulan Otomobilin Duvara Sıkıştırdığı Yayanın Bacağı Koptu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ciple çarpışan otomobil savrularak kaldırımda yürüyen yayaya çarptı. İstinat duvarı ile araç arasına sıkışan şahsın bacağı koptu.

Kaza, 23.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Paşaköşkü Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre İsmet Paşa Caddesi üzerinde seyir halinde olan M. H. idaresindeki 30 AAG 400 plakalı cip ile K.A. yönetimindeki 44 NN 002 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil kaldırımda yürüyen ismi öğrenilmeyen yayaya çarparak istinat duvarı arasına sıkıştırdı. İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, bacağının koptuğu belirlenen şahıs ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • çavuşoğlu (1 ay önce)
    kader bu olsa gerek.gecenin ıssız saatinde iki araba çarpışacak sana denk gelecek ve gelip ayağını koparacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdoğan (1 ay önce)
    Malatyada aşırı araç yoğunluğu var İftar saatinin yaklaştığı sürede sürücüler çok hatalı davranıyorlar gerçi Oruç bahane bunlar ayıkken de böyleler saygı yok sevgi yok anlayış yok herkesin kendine has dünya düzeni var almış başını gidiyor allah sonumuzu hayrede
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    dikkatli sürmeyen-hız yapan-kuralı takmayan-ayısı dayısı olan ve magandalık yapıp masum,- sucu günahı-ilgisi alakası olmayan insanı ömür boyu sakat bırakan kişilere.... siyasi bir olay olsa sayfalar dolusu metiye veya eleştiri yazanlar: bu sizinde başınıza gelebilrirdi bu bir toplumsal olay... yaralıya Allahdan acil sifalar diliyorum....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    " Avrupa'daki mazlum Müslümanların yanında olacağız." demişsiniz. Mazlum Müslümanların hepsi maalesef Müslüman ülkelerde.
    %56
    %44
    Yanıtla