SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Yaralanan Çocuk Hayatını Kaybetti

Kazada Yaralanan Çocuk Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 15 gün önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan yabancı uyruklu  çocuk yaşam mücadelesini kaybetti.

Malatya Çevre Yolu Ticaret ve Sanayi Odası yakınlarında 8 Ocak 2023 günü yaşanan kazada yolun karşısına geçmeye çalışan Suriye uyruklu İman Humaydi(10)'ye araç çarptı. Kazada ağır yaralanan Humaydi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki ilk tedavisinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Burada yoğun bakımda tutulan yaralı, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

Otopsi işlemlerinin ardından talihsiz çocuğun cenazesi Malatya Şehir Mezarlığında defnedildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Google amca (1 yıl önce)
    Arabanın marka modelini yazmamışsın moderatör bey , Şahin doğan olsa manşet atardın :)
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Ne kadar ...... bir yorum düşünce noktalı yeri sen tamamla bir çocuk ölüyor sen arabanın markasının ne olduğunu ne düşündüğümüzü merak etmişsin ve ondan bir şeyler çıkarmaya kalkmışsın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum.Trafik kazalari,iş kazaları,kadın c.....leri,vb olaylar neticesinde acaba yılda kaç canımızı kaybediyoruz gerekli önlemleri alsak,kurallara uysak,ofkemizi kontrol edebilsek bu tür olaylardaki can kayiplarimiz en aza iner ümit ederim hiç olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla