SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Yok Olan Aile, Dünürün Cenazesinden Dönüyormuş

Kazada Yok Olan Aile, Dünürün Cenazesinden Dönüyormuş
A- A+ PAYLAŞ

Bir yakınlarının cenazesi nedeniyle gittikleri İstanbul'dan Malatya'ya dönerken Akçadağ yakınlarında TIR'la kafa kafaya çarpışan hafif ticari araçta hayatını kaybeden Yavuz ailesine mensup 6 kişinin Pazartesi günü Konak (Yukarı Banazı) Mahallesi Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Pazar sabah 08.00 sıralarında Kayseri- Malatya karayolunun Akçadağ ilçesi Muratlı Mahallesi Doğanlar mevkiinde Malatya yönüne gelmekte olan 59 yaşındaki Murat Yavuz yönetimindeki 44 ABU 441 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen H.D. yönetiminde bulunan 34 FDK 660 plakalı TIR'la çarpışmıştı. Kazada; sürücü Murat Yavuz ile eşi 58 yaşındaki Leyla Yavuz, oğlu 36 yaşındaki Tarık Yavuz, gelini 34 yaşındaki Fatma Yavuz, torunları 14 yaşındaki Batın Kaan Yavuz ile 7 yaşındaki Beril Su Yavuz hayatlarını kaybetmişlerdi.

 Kazada ölenlerin, ailenin aynı kazada hayatını kaybeden gelinleri Fatma Yavuz'un İstanbul'da vefat eden babası Çırmıhtı- Hıroğlu Mahallesi'nden  Aydın Susaman'ın cenazesinden dönmekte oldukları öğrenildi.

Kazada hayatını kaybedenlerden Murat Yavuz'un, Yeni Sanayi Sitesi yanındakii Uğur Sanayi Sitesi'nde demir- doğramacılık yaptığı,  İmalat Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarları Odası Yönetim Kurulu Üyesi olduğu, oğlu Tarık Yavuz'un AVM'deki MİGROS'ta çalıştığı öğrenildi.

Kazadan sonra cenazeleri Malatya Şehir Mezarlığı Morguna getirilen Yavuz ailesinin 6 ferdinin, Pazartesi günü Konak (Yukarı Banazı) Mahallesi'ndeki camide kılınacak namazdan sonra Konak Mezarlığı'nda toprağa verilecekleri bildirildi.

malatyahaber.com

FOTO- GÖRÜNTÜ: AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız