SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölümlü Kazaya Sebep Olan 3'üncü Bir Araçmış

0
Güncellendi - 2021-09-07 13:44:23
Ölümlü Kazaya Sebep Olan 3'üncü Bir Araçmış
A- A+ PAYLAŞ

KAZAYA NEDEN OLAN ÜÇÜNCÜ ARAÇ BELİRLENDİ VE SÜRÜCÜ TUTUKLANDI.. Doğanşehir ilçesi yakınlarında 29 Ağustos akşam saatlerinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı trafik kazasına 3. bir aracın yol açtığının jandarma tarafından saptandığı,  araç sürücüsünün mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Doğanşehir Kelhalil Köyü (mahallesi) mevkiinde Elazığ Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Bölümü'nde görevli Dr. Öğretim Üyesi 51 yaşındaki Aydın Dikici yönetimindeki 23 LU 762 plakalı otomobil ile Salih Köklü yönetimindeki 27 BOF 01 plakalı otomobilin çarpışmış, araçlardan biri şarampola uçmuştu. Kazada, sürücülerden Aydın Dikici'nin eşi olan 49 yaşındaki Emine Dikici  (üstteki fotoğrafta) hayatını kaybetmiş, sürücüler ise yaralanmışlardı.

Emine Dikici'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı'nda yapılan otopsinin ardından memleketi olan Karaman'ın Ermenek ilçesi Akmanastır Köyüne gönderilmişti.

KAZAYA 3. BİR ARAÇ YOL AÇMIŞ..

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, ayrıntılı araştırma ve araç kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu, kazaya üçüncü bir aracın sebebiyet verdiğinin saptandığı belirtildi ve şöyle denildi:

"Malatya Doğanşehir Kelhalil Mahallesinde 29 Ağustos 2021 tarihinde iki aracın çarpışması neticesinde meydana gelen ölümlü ve yaralamalı trafik kazasında Elazığ İlinde Hemşire olarak görev yapan E.D isimli şahıs vefat etmiş Elazığ Fırat Üniversitesinde Öğretim görevlisi olan eşi A.D ile Diğer araçta bulunan S.K ağır yaralanmıştır.

İlk belirlemelere göre kaza sebep veren aracın Elazığ Fırat Üniversitesinde öğretim görevlisi olan eşi A.D ye ait olduğu değerlendirilse de Malatya İl Jandarma Komutanlığı ve Doğanşehir İlçe Jandarma ekipleri tarafından yapılan detaylı araştırma ve araç kamera kayıtlarının izlenilmesi sonucunda kazaya sebebiyet veren üçüncü bir aracın olduğu tespit edilerek, kazaya sebebiyet veren araç sürücüsü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştur."

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Kaza yeri fotoğrafları

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ibrahim (3 yıl önce)
    evet böyle sürücüler var özellikle minibüs şoförleri özellikle hat minibüs şoförleri adamlar iyiler hariç tam bir piskopat sana kaza yaptırmak için ellerinden geleni yapıyor ve bundan ZEVK alıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Şöförler oda başkanı Şevket beye sorun öyle dicekmi? Adam her konuda ahkam keser ama şöförlerle ilgili sus pus. Şehirde taksici dolmuşçu servisçi terörü var. Çarşıda her yer taksi durağı. Kaç sıra dizilmişler. Araç park yerleri taksici işgalinde. Hafta içi siz görün trafiği kaosu. Selahattin bey cumhuriyet tarihi rekoru kırıp bir kez de taksici, dolmuşçu servisçiyi denetlesin. Hem trafik hem düzensizlikleri adına. Amma nerede. Şevket Selahattin Mesut yağlayın birbirinizi olan yolcu vatandaşa olsun. Belediyecilik nedir onu unuttu vatandaş. Selahattin bey bura kasaba belediyesi değil. Geçen dönem dolmuşçu taksici servisçi belediye ulaşım ekininden ödü kopardı. Şimdi belediyenin bunlardan ödü kopuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın kardeşim özellikle belediye konusunda haklısın çarşıda zabıta denetim hiç bir şey kalmadı. Dilenciler belediye başkanı nin arkasında geziyor . seyyar satıcı cadde ortasında mal satıyor. Kaldırımlar işgal . İsteyen istediği yere büfe açıyor . Tam bir rezillik sn valimiz le emliyet müdürümüz de olmasa kimse çalışmayacak anlaşılan ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar haklısın
    0
    0
    Yanıtla