SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendi İmkanlarımızla Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2019-06-03 03:50:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi altyapısı biten Güngör Caddesini asfaltlıyor.

Yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki Güngör Caddesinin 1.7 kilometrelik bölümünde altyapı yatırımlarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmaları kapsamında yolda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Ramazan Bayramı öncesi bölgedeki trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak, yapılan asfalt çalışmasıyla birlikte, Cadde toz ve topraktan arındırılıyor. Geçtiğimiz yıl 1.3 kilometrelik bölümü yapılan Güngör Caddesinin geriye kalan 1.7 kilometrelik bölümü ise etaplar halinde yapılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Güngör Caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, bölge sakinleriyle görüştü. Geziye Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş ile bazı daire başkanları ve şube müdürleri de eşlik etti.

Güngör Caddesinin etrafında yapılaşmanın devam ettiğine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Maski’nin Güngör Caddesinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur drenaj hattı olmak üzere yaklaşık 3 kilometrelik altyapı yenilemesi yaptığını söyledi.

Altyapı yatırımlarının basit gibi görünmesine rağmen çok zorlu bir sürece sahip olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Biz bu çalışmaları kendi imkânlarımızla yaparak kamuya daha faydalı olduğumuza inanıyorum. Yaptığımız işlerde, çalışmalarda tasarrufu ve verimliliği esas alan bir yapıda çalışacağız. Güngör Caddemizde bu anlayışla çalışacağımız projelerimizden biri. Bayram arifesinde trafik akışının daha sağlıklı yapılabilmesi için yolumuzu asfaltlıyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Ramazan (5 yıl önce)
    Sayın Gürkan eleştirilere aldırma durmak yok yola devam israfı onlemeniz lazım arının kovanina çomak soktunuz saldırılar ondan Aldırmayın onları sizi bu yoldan vazgeçirmeye çalışanlara Gül'ün geçin diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    ''Gürkan 3 kilometrelik altyapı yenilemesi yaptığını söyledi'' bu cümlede ne anlamamızı bekliyorsunuz. gürkan o caddenin alt yapısı yapılırken battalgazi belediye başkanıydı. niye bu işi gürkan yapmış gibi göstermeye çalışıyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (5 yıl önce)
    Benim anlamadığım zaten kendi imkanlarımız ile yapılıyordu bunun haber olacak hangi yanı var Battalgazi bölgesini mahvettiniz sayın başkan bir tane imara açtığınız kalkınan örnek gösterikecek cadde ve sokağımız yok ancak Çakır açtığı genişlettiği yolları kontrole gidersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • NURSEL (5 yıl önce)
    BAŞKANIM BENİM ÖDEDİĞİM SU PARASI İLE MÜDÜRLERİN BAŞKANLARIN FORT ATIYORLAR KENDİ ARAÇLARI İLE GİTSİNLER EVLERİNE YAZIK BE NABAL BU
    0
    0
    Yanıtla
  • bir aracın ihale bedeli 4.500 aylık ayrıcada yakıtı tabiki 6.500 buluyor başkanlarıma yakıt dayanmaz bakkala bile belediyenin kiralık araçları ile gitmekteler halkımız bu lüksü gördü şükür sonundada gürkanda tedirlerini alır her başkana müdüre genel müdür sekreterine araç vereceksek bu su paralarıda yetmez borçlar daha çok katiryonlarada ulaşır vurun halkın sırtına
    0
    0
    Yanıtla
  • Halit (5 yıl önce)
    Bostanbaşı 50 lik yol bağlantısının da acilen açılmasını talep ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran (5 yıl önce)
    Yarim yamalak bi asfalt. Bitti oyle mi? Caddenin devami olan Gülay sokak 25 m asfalt yapildi kaldirim yapildi aydınlatma yapildi. Mihlitut ayni sekilde Orhangazi aynı sekilde. Güngör e gelince tasarruf. Caddenin adını Yüzkarası olarak değiştirin bari.. Biz de vergi veriyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yılmaz (5 yıl önce)
    Başkanım, inşallah Damlacık sokak ta 200m kim asfaltsız bir yol var, toz dan ciddi şekilde etkileniyoruz.bu yolun da biran önce asfaltlanmasını , mahalle salkinleri adına ricaediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Çalışmaktan başka iş yapmayan adamların aklanıp görevlerine dönmesi sevindirici ama onları bu duruma sokan adamların yaptıkları yanına kar kalıyor ya insanın içini de yakan bu. Belediyenin hamalları aklanarak iş başına geldi umarım yeni yetme cemaatin jön memurlaraına yaptıklarının hesabı sorulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (5 yıl önce)
    saçmasapan cadde be sokak isimleri değişsin
    0
    0
    Yanıtla