Arapgir ilçesi'nde kendini silahla vuran 23 yaşındaki genç kurtarılmadı. Şifa Mahallesi'nde de 15 yaşındaki çocuk evinde ölü bulundu.
KENDİNİ VURDU
Olay, Arapgir ilçesine bağlı Bostancık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bahçelievler sokakta ailesiyle birlikte yaşayan Savaş Ş. henüz bilenmeyen bir nedenden ötürü tabanca ile kendini başından vurdu. Ağır yaralanan Savaş Ş. yakınları tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Savaş Ş. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Bir süre psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen gencin cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.
ÖLÜ BULUNDU..
Öte yandan, merkez Şifa Mahallesi'nde de Cuma sabaha karşı 03.00 sıralarında 15 yaşındaki B.K. ölü bulundu. B.K.'nın cesedi, ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi