SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Yakmaya Kalkıştı

Kendini Yakmaya Kalkıştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Cami tuvaletleri önünde sabaha karşı üstüne benzin dökerek kendini yakmak isteyen şahıs, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Pazartesi sabaha karşı 04.30 sıralarında meydana geldi. Adının Serkan K. olduğu öğrenilen 39 yaşındaki şahıs, Yeni Cami tuvaletleri önünde, "Ekmeğimi elimden aldılar" diye bağırarak, üstüne benzin döktü ve ateşe verdi. Çevredeki vatandaşlar ve polisler tarafından müdahale edilerek söndürülen vatandaş, 112 Ambulansı ile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şahsın, bir kamu kuruluşunda taşeron işçi olarak çalıştığı, iş sorunları nedeniyle intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız