SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Arsa Satışı İlanını Değiştirdi!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Arsa Satışı İlanını Değiştirdi!
A- A+ PAYLAŞ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya’da 276 muhtelif arsayı, yatırım yapmak isteyenler için satışa çıkardı. Bu arada, satışla ilgili ilk reklam görselinde toplam 276 arsadan 58'inin Battalgazi ilçesi sınırlarında (57'si Bahçebaşı, 1'i Uçbağlar Mahallesi) olduğu belirtilirken, ikinci ilanda değişiklik yapılması dikkat çekti ve çeşitli yorumlara neden oldu.

emlakmuzayede.com.tr'de yayınlanan ilana göre Malatya’nın Battalgazi ve Doğanşehir ilçelerinde bulunan arsalar, yüzde 25 peşin ve 24 ay vade imkanı ile 26 Şubat Pazartesi günü saat 10.30’da düzenlenecek olan açık artıma ile satışa çıkarılacak.

26 Şubat’ta Ankara’da TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Holiday Inn Hotel Çukurambar’da yapılacak açık artırma www.emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden de canlı takip edilebilecek ve canlı olarak teklifler verilebilecek.

Artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin Halk Bankası Halkalı Şubesi IBAN hesabına, talip oldukları her taşınmaz için katılım teminatları belirtilen hesaplara EFT veya havale yöntemi ile ödenecek. Yapılan açıklamada ayrıca ayrıntılı bilgilere de yine www.emlakmuzayede.com.tr ve Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün internet adreslerinden de ulaşılabileceği belirtildi.

REKLAM GÖRSELİ DEĞİŞTİ..
Bu arada, ilk gün 276 arsanın 57'inin Bahçebaşı, 1'inin Orduzu Mahallelerinde olmak üzere 58'inin Battalgazi İlçesinde, 218'inin ise Doğanşehir Güzel Mahallesi'nde olduğu belirtilirken, daha sonra bu ilanın yayınlandığı internet adresindeki görselde, Bahçebaşı ve Orduzu ayrıntıları kaldırılarak, toplam 276 arsanın Battalgazi ve Doğanşehir'de satışa çıkarıldığı bilgisine yer verildi. Bu değişiklik, vatandaşlar arasında değişik yorumlara yol açarken, neden böyle bir değişiklik yapıldığı hakkında kamuoyuna bilgi verilmesi istendi.

iha- malatyahaber.com

GÖRSEL 1: emlakmuzayede.com.tr'de arsa satışıyla ilgili yayınlanan ilk ilan

GÖRSEL 2: Söz konusu sitede, daha sonra içeriği değiştirilen ilan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Cero (2 ay önce)
    Adamların sayfası (www.emlakmuzayede.com.tr) korsan satıcı sayfası gibi. Hangi arsa, adres, resim hiç bir şey yok. Açık artırma ile arsa ve arazi satacaklarmış. Bü güne kadar neden şehirde bunlara yönelik afiş ve ilanlar verilmedi. Yoksa sadece kendi adamları haberdar olsun ki sadece onlar alsın diye mi yapıyorlar bunu. Şeffaf mı yoksa karanlık devlet anlayısşımı anlamak çok zor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Beymen (2 ay önce)
    Yalan dolan satis biz aldıkta ne oldu. Paramız alındı tapu verilmiyor. Devlet kurumu sözünün arkasında durmayacaksa kime güveneceğiz. Hazine arazisini gasp edene ses yok adamların keyfi yerinde evini yapmış eski seçimler ayağına yapı ruhsatı verilmiş oturuyorlar. Parası ile ihaleden aldığımız arsaların tabuları verilmiyor. Depreme daha fazla nasıl mağdur edilirsinin örneği malatyada yaşanıyor. Lütfen bir an önce mağduriyetimiz giderilsin. Boğazımızda kisiyoruz ki depremden dolayı müstakil evimiz olsun. Ama gel gör ki hep mağduriyet hep yokus. Lütfen biraz de doğru dürüst vatandaşın yanında durun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yavuz (2 ay önce)
    Evet, tekrar kontrol ettim satıştan çekilmiştir. Battalgazi deki arsalar, bilgisi olan var mı acaba ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yavuz (2 ay önce)
    Merhaba, bunu da beceremediler sanırım. Battalgazi deki arsalar bölümüne emlak müzayede den baktığınızda hepsi satıştan çekilmiştir olarak görülüyor. Şayet yanlış bakmadı isem burada da bir işler çevirdiler. Kontrol etmeye devam.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İrfan (2 ay önce)
    Kasım ve Aralık aylarında yaptığı ihale sonucu Bahçebaşında arsa aldık parasını verdik kaç ay oldu ne tapu verdiler ne paramızı verdiler. Kaç kişi mağdur ihaleye girip problem olmaz nede olsa TOKİ yapıyor diye düşündük mağdur olduk.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 ay önce)
    Sayın admin bunun haberini yapın bence. Belirtilen siteye girin bakın Bahçebaşı ve uçbağlardaki tüm arsalar satıştan çekilmiş sadece Doğanşehir satışta ne için satıştan çekildi madem çekilecekti neden satışa kondu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zorlamayın (2 ay önce)
    Zorlamayın arkadaşlar. Alacaklar oraları zaten almıştır şimdiye kadar. İnanmayan bir başvuru yapsın. Şehiri yöneten 13-15 kişi ya da akrabaları almıştır bile oraları. Denemesi bedava.
    %84
    %16
    Yanıtla