SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kernek Onur Ödülleri Verildi

Kernek Onur Ödülleri Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’ne dâhil edilen ve bu yıl ikincisi verilen Kernek Onur Ödülleri, kayısı festivalin ilk günü gerçekleştirilen kortej sonrasında Büyükşehir Belediyesi Hizmet binasının yanında düzenlenen etkinlikle sahiplerini buldu.

Törende Kayısı Festivali’nin başlatılmasına sağlayan ekipte görev alan Dr. Dr. Sadık Özen,  Gazeteci Yazarlar Ertaç Önal ve Orhan Apaydın’a, Arslantepe Höyüğünde yaptığı kazı ve bilimsel çalışmalarla bilime ışık tutan ve Arslantepe’nin UNESCO Dünya Kültürel Kalıcı Mirası Listesi’ne alınmasına katkı sunan Prof. Dr. Marcella Frangipane, Sağlık alanında yaptığı çalışmalarla bir dönem İnönü Üniversitesinde de görev yapan ve şu anda Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Kardiyolog Prof.Dr. Ramazan Özdemir’e, Kayısının tanıtımına uzun yıllardır bilimsel olarak yaptığı çalışmalarla katkı sunan Malatya Turgut Özal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bayram Murat Asma’ya, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaptığı çalışmalarla dünyanın en büyük eğitim platformu UDEMY’nin kurucu ve yönetim kurulu üyesi, Carbon Health şirketiyle 2021 yılında en hızlı büyüyen ikinci özel şirketin sahibi ve Silikon Vadisi’nde yer alan firmalara şirket içi eğitimler veren Eren Bali’ye, Avrupa ve Balkan şampiyonluklarından sonra 2022 yılında Dünya Kadınlar Boks Şampiyonu olan ve son olarak Cezayir’de düzenlenen Akdeniz Oyunları’nda altın madalya kazanan Hatice Akbaş’a,  MİAD Başkanı işadamı Yunus Aktaş’a Kernek Onur Ödülleri verildi. Yurtdışında bulunan Eren Bali’ni ödülünü ailesi aldı.  

Onur Ödülleri AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Vali Hulusi Şahin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Eski Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi ve protokolün diğer üyeleri tarafından verildi.  

Geçtiğimiz yıl Kernek Meydanı’nın açılışı töreninde gerçekleştirilen onur ödülleri, ilk yılında Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Ampute Milli Takımı Kaptanı Selim Karadağ ve projesiyle Fizik Bilim Dalında Dünya birincisi olan Feridun Balaban’a verilmişti. 

malatyahaber.com

Gazeteci Orhan Apaydın ödülünü AKP Milletvekili Bülent Tüfenkci'den aldı

Yazar Ertaç Önal ödülünü AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'dan aldı

Prof.Dr. Ramazan Özdemir de ödülünü AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'dan aldı

Prof.Dr. Bayram Murat Asma, ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'dan aldı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Selahattin Sarıoğlu (1 yıl önce)
    Ödül verenler de, alanlar da çok değerli. Tebrikler. Tebrikler.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Abi (1 yıl önce)
    AHİRETTE devlet adamları A dan Z ye en büyük hesaba çekilecekler. . . Bu dünyada hiç olurum ama Ahiret sonsuz ebedi yerdir.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Recep solmaz (1 yıl önce)
    Işte Malatya iste değerlerimiz yıllar gecsede hatirlanmalari festival saygınlığına gelecektede ışık tutup renk katacaktır anılarımıza hep sahip çıkmayı başarırsak daha huzurlu bir Malatya da yaşarız emeği geçenlere teşekürler festival icin Malatyamiza gelen değerlerimize tesekurler
    %15
    %85
    Yanıtla
  • SELİM (1 yıl önce)
    32.yaşında 28 milyar dolar servet yapan bir evlat yetiştirdiği için Bin Ali Yıldırım yılın babası ödülünü Yılın umursamaz adam ödülünü hazırlamayan malatya ak parti il teşkilatını kınıyoruz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • KERNEKLİ (1 yıl önce)
    32 yıllık kernekliyim kimse bana ödül vermedi okadar bekci gibi bekledik köse baslarında :))))))
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Hayırdır bu ne iş MİAD Başkanı işadamı Yunus Aktaş’a Kernek Onur Ödülü verilmiş Hangi işi yapmış ki bu arkadaş
    %95
    %5
    Yanıtla