SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kernek'te TÜRKSOY Grupları Gösterisi

Kernek'te TÜRKSOY Grupları Gösterisi
A- A+ PAYLAŞ

25. Kayısı Festivali Kapsamında TÜRKSOY Gösterisi Düzenlendi

Vali Hulusi Şahin, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Malatya Tek Yürek, Mazisine Layık İstikbale Yürüyor’ sloganıyla organize edilen ve bu yıl 25’incisi kutlanan Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Kernek Meydanında Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı’nın gösterisi ile kadın ve çocuklara yönelik çeşitli yarışmaların düzenlendiği programa katıldı.

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı olarak ilimize davet edilen Kazak, Azeri, Özbek ve Kırgız sanatçılar Kernek Meydanında vatandaşlara kendi dillerinde ve kültürlerinde yer alan şarkılar söyleyip yöresel danslarını sergilediler. 

Misafirleri her yıl Malatya’mıza, ülkemize beklediğini ifade eden Vali Hulusi Şahin; “İlimize şenlik getirdiniz, toyumuza hoş geldiniz” diyerek Türksoy Genel Sekreteri Sultan Raev’e teşekkür etti. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız