SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Gürkan Bu Memleketi Toparlayamazsa, Kimse Toparlayamaz'mış.!

'Gürkan Bu Memleketi Toparlayamazsa, Kimse Toparlayamaz'mış.!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği  (MESOB Başkanı Şevket Keskin, Genel Sekreter Latif Okyay, Oda Başkanlarıyla birlikte Ankara Esnaf Çarşısında incelemelerde bulundu. 

Ankara Esnaf Çarşısı’nı ziyaret eden Başkan Gürkan, burada esnafın istek ve taleplerini dinledi. Başkan Gürkan, “Asrın felaketi diye tabir ettiğimiz 6 Şubat depremi büyük bir felaket. Bunun yaralarını en kısa ve en süratli bir şekilde sarma ve şehrin çarşısının yapılması noktasında yoğun bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

“Başkanımız ufkunun genişliği ile bu memleketi ayağa kaldıracak ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a esnaflara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Başkanımıza esnafım adına teşekkür ediyorum. Yoğun işleri içerisinde, Ankara Esnaf Çarşısı diye adlandırdığımız yere gelip esnafımızın talep ve isteklerini dinledi. En kısa zaman içerisinde belediye eliyle işler yapılacak. Diğer taraftan da esnafımız kendi işini kendi yapacak. İnşallah en kısa zaman içerisinde bir rapor hazırlayıp başkanımıza sunacağız. İnşallah bu güzel çarşıyı esnafımıza kazandıracağız. Buranın inşasında emeği geçen Ankara Valisi Vasip Şahin’e Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığına, Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, idarecilerimize esnafın huzurunda hepsine çok teşekkür ediyorum. Esnafımız da buranın kıymetini bilmeli 3 aydır, çağrı yapıyoruz ‘gelin ve dükkânınızı açın’ eğer ihtiyacı yoksa da anahtarını bize teslim etsin ve iş yeri bekleyen esnafımıza verelim. Malatya’da Belediyemiz Selahattin Başkanımız ve ekibinin çalıştığı kadar hiçbir yerde başka bir çalışma yoktur. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz esnaf ve sanatkârlar camiası olarak her zaman bugün de başkanımızın yanındayız, yarın da başkanımızın yanındayız. Eğer başkanımız bu memleketi önümüzdeki dönem toparlamazsa, kimse bu memleketi toparlayamaz. Herkes bunu bilsin, herkes aklını başına alsın. Ekibiyle, ufkunun genişliği ile bu memleketi ayağa kaldıracak. Hepimizin desteği ile vatandaşın desteğiyle bu işi Selahattin Başkanımızdan başka kimse yapamaz. Esnaflarımız ve oda başkanlığımız adına kendisine çok çok teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu. 

 “Deprem sonrası esnafımızın yanında olduk”

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da Eski Rus Pazarı diye tabir edilen yere, Ankara Valiliği, Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı, Fırat Kalkınma Ajansı ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile bir esnaf çarşısı yapıldığını belirterek, “Ankara Esnaf Çarşısı’ndaki esnaflarımızı ve oda başkanlarımızı ziyaret ettik. Yerinde yaptığımız incelemeler doğrultusunda esnafımızın bizlere sunmuş oldukları eksik ve aksaklıkları ilgili arkadaşlarımız notlarını aldı. Buranın ışıklandırması, suların kışın akar durumda olması, çarşıya girişin kolaylaştırılması ve güvenlik kameralarının konulması noktasında bizlere sorunlarını ilettiler. Bizlerde sorunların çözülmesi noktasında ilgili arkadaşlara gerekli talimatları verdik. 

Diğer taraftan vatandaşlarımız büyük bir ekseriyetle iş yeri bulamama noktasında şikâyetlerini mütemadiyen bizlere iletiyorlar. Fakat bizler yapılan konteyner çarşılarına baktığımızda halen bir kısmının boş olduğunu, gelip iş yerlerini açmadığını ve ticari faaliyetlerini yürütmediklerini gördük. Bu konuyla alakalı Valiliğimiz ile yapmış olduğumuz toplantıda bir komisyon kurduk. Kurduğumuz komisyon şu anda çalışmalarını yürütüyor. Komisyona şunu söylemeyi bir borç biliriz, komisyon hızlı bir şekilde boş olan yerlerin tahliyesini ve iptal işlemlerini gerçekleştirip hakikaten iş yapmak isteyen esnafımıza bu imkânı sunmamız lazım diye düşünüyorum. Bu söylemlerimizi ilgili arkadaşlarımız değerlendirmeye alacaklar. En kısa zamanda gerek Belediyemizin yan tarafında bulunan çarşı gerek MATİM İş Merkezi gerek Ankara Esnaf Çarsısı gerek Cumhuriyet Meydanında bulunan esnaf çarşısı gerek tekstil çarşımız gerek ayakkabıcı esnafına yapılan çarşı gerekse de peynirci esnafına tahsis edilen çarşı olsun bütün bu çarşılarda kullanılmayan dükkânlarda boş olan yerler bir an evvel boşaltılacaktır. Ayrıca ilgili oda başkanları ile görüşülüp bu işi yapacak kişilere tahsis edileceğini ilgili arkadaşlara ifade etmek istiyorum. Esnafımızı yakinen görüyoruz ve ziyaret ediyoruz. Esnafımızdan biz ziyadesiyle memnunuz. Onların bu sıkıntılı dönemini en kısa sürede aşacağız. Asrın felaketi diye tabir ettiğimiz 6 Şubat depremi büyük bir felaket. Bunun yaralarını en kısa ve en süratli bir şekilde sarma noktasında şehrin çarşısının yapılması noktasında yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile istişare toplantıları gerçekleştiriyoruz.  Bakırcılar çarşındaki 295 iş yerinin yapılması noktasında çıkan suyun drenajı yapıldı, gerekli kazı çalışmaları bitirildi. An itibari ile fore kazıklarının çakılması yapılıyor. Akabinde ilgili plan doğrultusunda çarşının yapımına başlanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızda genel anlamda ihalesini yaparak şehir merkezindeki çarşımızı biran evvel faaliyete geçirip şehrin biran evvel harekete geçmesini temin etmeye çalışacağız” dedi. 

“Yerinde Dönüşüm Daire Başkanlığı kuruyoruz”

Başkan Gürkan konuşmasının devamında, “Yerinde dönüşüm çalışmaları ile ilgili olarak da Yerinde Dönüşüm Daire Başkanlığı kuruyoruz. Yerinde Dönüşüm Daire Başkanlığı vatandaşların anlaşmazlık durumunda uzlaşmasını sağlayacak. İmarla ilgili problemleri çözecek. Hızlı bir şekilde yerinde dönüşümün gerçekleştirilmesini sağlayacağız. Belediye dimdik ayaktadır. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Malatya’dan ayrılan vatandaşlarımızın yeniden dönmeleri için gerek konut anlamında gerek ticaret anlamında gerekse de sosyal ve kültürel anlamda gereği yapılacaktır. Bundan da hiçbir vatandaşımızın kuşkusu olmasın. Zihnimizi bulandırmaya çalışanlara da hiçbir şekilde müsaade etmeyelim. Bu şehre bir çivi dahi çakmayıp uzaktan ahkam kesenlere müsaade etmeyeceğiz. Artık şehrimizi el ele vererek ayağa kaldırmak hepimizin görevidir diyoruz. Gerek esnaf odalarımız, gerek oda başkanlarımız, belediyemiz, valiliğimiz, bakanlığımız ile el ele vererek bu şehri tekrar ayağa kaldıracağız. 

Kimse şunu unutmasın Malatya dünyada ilk devleti kurmuş bir şehirdir. Malatya Anadolu’yu Anayurt yapan şehirdir. Malatya mazisine layık istikbale hiç durmadan hazırlanacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Belediye hizmet ve yatırımlarına bakarsanız tarihin toplam yatırımlarının çok daha üstünde yatırım yapmıştır. Birçok olumsuzluğa rağmen, pandemiye rağmen, depremlere rağmen hiçbir inkıtaya uğramadan bütün hizmetler yapılıyor, yapıldı ve bitmek üzere. Malatya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en güçlü belediyesidir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Güçlü bir şekilde de bu işleri organize ediyoruz. Bu hadiselerden hepimiz etkilendik. Birliğimiz beraberliğimiz daha güçlü olarak ileri hedeflere kenetleneceğiz” şeklinde konuştu. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • özkan kaya (7 ay önce)
    malatya düzeldi zaten dümdüz oldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet (7 ay önce)
    Başkan Malatyayı düzeltir mi bilmem ama sayesinde Malatya dümdüz oldu.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • BelediyeBaşkanı (7 ay önce)
    Malatya'nın maskotunda yetki olsa 8 ayda çok daha iyi işler çıkartırdı. Kendi görevi süresinde 2 kere büyük afet yaşamış ilk afetten sonra önlem almayıp, 3 sene içinde hasarlı binaları yalıtım boya makyajlamasıyla hasarsız görünüme kavuşturulmuş 6 Şubat'ta da bu binaların tuzla buz olmasından sonra cenaze gömmeyle övünülmüş acil eylem planı olmadığı için bir ekmek ve bir yudum suya 4 gün ulaşamamış başka şehirler sayesinde kıtlıktan kurtulmuş şehir Allah'tan bizim burası değil(!) ver yetkiyi gör etkiyi dimi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bülent (7 ay önce)
    Hadi ordan başka kimse yapamazmış
    %88
    %12
    Yanıtla
  • murat (7 ay önce)
    keskin yaşlandın artık sende yeni kişilere bırak koltuğu az dinlen çok yoruldu vücudun
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Oktay (7 ay önce)
    Doğru söylüyorsun Şevket başkan. Torladi topladı Ankara'ya yatırım yaptı.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Şahıslar gelip geçicidir. Devlet ve millet bakidir. Kurum kültürü olmazsa bir şahsa bağlı olan işler yürüyemez ortak akıl ortaya konulamaz. Şevket keskin başka haberlerde daha net vahim tabloyu ifade ediyordu. Maalesef günümüzde kimse kimsenin yüzüne karşı yanlışı dile getirmiyor.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakan (7 ay önce)
    Niye acaba bu adamın ne özelliği var kimse de olmayan? bir tek o toparlıyor Malatyayı. Gerçi kırdığı!!! rekorlar ve kişiliği düşünülünce haklılık payı olabilir. Çünkü müthiş bir insan her yönü ile örnek kibar, konuşması düzgün, Malatyayı tam olarak temsil ediyor. Sayın başkan hayattayken bir başkasının konuşulması dahi ahmakça. Malatyayı aldı bakın çevrenize avrupa şehri yaptı. Yapmadıysa da yapar en azından yaptım der , rekorlar kırar, bizi şahlandırır, olağanüstü muhteşem insan. Olmaz olmaz demeyin olabilir. (ironi içerir)
    %93
    %7
    Yanıtla
  • )) tebessüm ettirdin Hakan bey sağol. eskiden ironi kendiliğinden anlaşılırdı şimdi gerçek insanların ortaya koydukları davranışlar ve hayal dünyalarından kelimelere dökülenler arasında o kadar büyük fark var ki ironi yapınca anlaşılmıyor, dile getirmek gerekiyor ironi yaptım diye. Bende espri yaptım diyeyim okurken gülün yorumun sonunda ))
    %0
    %100
    Yanıtla
  • kiremit (7 ay önce)
    Malatya haber rejisi mi toparlayacak :D
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Caner (7 ay önce)
    Evet çünkü o bir bilim insanı . Olmaz olmazsa olmaz demeyelim yinede . Belli mi olur belki de olur
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mahmut (7 ay önce)
    Başkan, başkan.... Önce Malatyada kalanların İNSAN olduğunu hatırlayın lütfen. Çavuşoğlu Mahallesi Bostepe Caddesinde oturuyorum. 3 gündür yıkım çalışması var, tos dumanda kaldık. Enkazlara su tankerleri ile sulama yapılıyor fakat yollara sulama yapılmadığı için göz gözü görmüyor. Bazı komşular ellerinde hortum Sizin yapmanız gereken işi yapıyorlar. Yolları suluyorlar. Hastası, yaşlısı, çoluk çocuğu... Bıktık artık. Ağzımızdan burnumuzdan çamur tükürüyoruz. Sulama araçlarının buraya 24 saat hizmet etmesi gerekir. Bir an önce bu enkazların kalkması gerekir. Yarıya kadar yıkılmış 3-4 tane bina 3 gündür tek eder ile toplanmaya çalışılıyor. 3 günde daha 1 tanesi kalkmadı yerinden. Bir zahmet Başkan, bir zahmet. İNSAN yaşıyor buralarda !
    %86
    %14
    Yanıtla
  • İlhan DÖNMEZ (7 ay önce)
    Merhaba sevgili hemşerilerim, ben Malatya dışında yaşıyorum depremi fiziken yaşamadık ancak yaşamış kadar üzüldük...Ülke olarak son 30 yılda bir çok afete maruz kaldık maalesef hiç birinden ders çıkaramadık. Bizi kurtaracak olan kişi politikaları değil devlet politikalarıdır. Kişiler gelir geçer makamlar mevkiler çokta önemli değildir oraya oturanlara o kadar yalakalık yapılıyor ki oturan bir süre sonra kendini dev aynasında görmeye başlıyor ve üzülerek söylüyorum tek sorumlulukları imza atmak ve boy boy fotoğraf çektirmek oluyor. Bizi bu hastalıktan kurtaracak tek şey ülkece her alanda gerçek usule geçmek olacaktır. Nedir gerçek usul? öncelikle ahlaken gerçek usul yerleşmeli dükkan kirası resmiyette 1000 lira el altından 20000 lira, ev yine aynı, inşaat yapar denetim kendi firması , ürünü 1'e alır 10'a satar, cezalar ödül gib pandemi oldu maskenin fırsatçısı, deprem oldu gıdanın fırsatçısı herkesin gözünde para hırsı, eğer kendimize gelmezsek kanunlarımızı devlet politikası olarak yeniden yazmazsak korkuyorum ki daha zor günler bizi bekliyor...Ülkemizde tek gerçek usul akaryakıt, sigara alkol ve motorlu taşıtların ötv ve kdv si bundan kimse kaçabiliyor mu( gerçi kaçak sigara ve yakıtın önü alınabilmiş değil) yani evini dükkanını kiraya veren neyse o olarak bildirmeli, kar oranları net olmalı 1 e aldım 2 ye satıyorum zam geldi yerine koyamam diye 5'e satmanın cezası olmalı, inşaat alanları ve yapıları usulüne uygun denetlenmeli, en önemlisi kamu için önemli olan değerlerin sırası hiç bir zaman değişmemeli (seçilen kişiler bu devlet politikalarına bağlı kalmalı kendi egolarına göre esnetememeli, yani hesap makinesi kullanamayan adamı muhasebe müdürü yapamamalı) topluma düşen görev de ahlaklı ve erdemli nesiller yetiştirmeli ve seçerken de kendine patron değil memurluk yapacak devletin(kamunun) çıkarını her türlü çıkarın üstünde görecek kişileri seçmeli vesselam....Saygılarımla....
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 ay önce)
    Size hakkımızı helal etmiyorum. Haram zıkkım olsun. Utanmadan birde milletten destek istiyorsunuz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Selim K. (7 ay önce)
    Makamlarınızı genç donanımlı insanlara bırakın dedeler..
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Başgan (7 ay önce)
    Kolayı var reisin arkasına sığınmak yerine üç belediye başkanı da bağımsız girsin görelim halk nezdindeki çaplarını...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • hasan (7 ay önce)
    eğerki Gürkan düzeltecekse, çıksın önce özür dilesin Elazığ depreminde hasar alan binalarda insanların yaşamasına izin verip şimdi o binalarda can verenlerin akrabalarından. belediyedeki müdürlerinin kaçının ailesinin inşaat firması veya beton firması vs. gibi inşaatla uğraşıyorsa hepsinin işine son versin. inşaatlara ruhsat vermek için müteahhitlerden bağış almayı bıraksınlar ve projeleri hakkıyla kontrol etsinler. eğerki Gürkan samimi ise gerçekten bunları yapar.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • O binalarla ilgili tüm yetki ve süreci ilçe beledieleri ile Çevre Bakanılğının takibindeydi. Elma ile armudu karıştırmayınız. Yıkım yetkisi ilçe belediyelerinin di. Binalara asılan ihbarnameler ilçe belediyelerinden gitti. Şimdi sen özür dile
    %12
    %88
    Yanıtla
  • çok çocuksu bir cevap olmuş. bu şehrin validen sonraki idare amiri kimdir? masaya yumruğunu vuracaksın insanları hasarlı evlere sokmayacaksın. sorumluluğu üzerinden atmayla o iş olmuyor. bu ülkede ölenden başka kusurlu kimse yok. tek kusurlu tek suçlu ölenler.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mert (7 ay önce)
    Malatya'yi bu hale getirenler duzeltecekmis. İyi birşey yapıldığında ben yaptım beceriksizlik, yandaşlık, vb nedeniyle işler kötü gidince hepsi benim suçum yok diyor hatta büyük şehrin başkanı mesken bile yok dedi kaç kez. Büyükşehire aday olmasını istiyorum aldığı oyu genel merkez görünce zaten bir daha aday yapmaz
    %78
    %22
    Yanıtla
  • oktay (7 ay önce)
    Malatya bitmiş her taraf enkaz, ulusal basına milyonları verip çıkıp Tv kanallarında Malatyada bi şey yok algısı yaratmak ihanet büyük vebal. İstemiyoruz Gürkan lütfen olmuyor, konteyner koymakla bu memleket düzelmez
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Adem (7 ay önce)
    Ülkemiz bir gün doğru yolu bilen ve bu yolda ilerleyen ve liyakati esas alan nesiller geldiğinde, yaşadığımız gerçekler sorunsal işleyen toplumlara örnekleme olarak anlatılacaktır.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Emre (7 ay önce)
    malatyalılar beni çok seviyor algısı yaratıp cumhurbaşkanını da algı oyununa getirip aday olma çalışması. Tayyip Erdoğan istanbulu almaya çalışırken Malatya yı kaybedecek bunlarla devam ederse
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Barut (7 ay önce)
    Acaba belediye olarak siz Malatya halkı için neler yapıyorsunuz.eskide su faturası elektik dogalagazdan çok az gelirdi maşallah su faturası. Elektrik doğalgaz fiyatını ikiye katladı.baskan akp olarak Malatya halkının buralarda yaşamasını kolaylastirmaniz gerekirken siz akp yaşamı zorlaştırıyor sunuz bu ulaşımda aynı trafik berbat bide seçim yakın göz boyama asvaltiniz artık kimse yemiyor boşuna devletin parasını çar cur etmeyiniz.buyuk bir hezimet yasiyacaksiniz.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (7 ay önce)
    Sayın keskin böyle bir cümle kurduysa çok yazik etmiş Allah Aşkına bu sefer işi bilen biri gelsin Ozellikle insaat işinden anlayan mühendis veya mimar alt yapısı olan birisi gelsin bu döneme özel olsun bari
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Volkan (7 ay önce)
    Körler sağırlar....topla toplamazsan toptan topunuzu toparlar toplarım demiş....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (7 ay önce)
    Selahattin Gürkan devam ederse memleketi terk edeceğim umudum kalmadı bu şehirden lütfen değişim ve heyecan olsun bi şeyler olsun memlekette, umudumuz kalmadı
    %90
    %10
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (7 ay önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Sen kalsan nolur kalmasan nolur?
    %14
    %86
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (7 ay önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Gerçekleri herkes görsün. Bu memlekete bu başkandan başka sahip çıkan yok!!!
    %9
    %91
    Yanıtla
  • Kızılelma (7 ay önce)
    Selahattin başkandan başkası bu süreci iyi yönetmez.Malatya nezdinde en güçlü ve muktedir başka kimse yok.Bir dönem daha Selahattin başkana Malatya yı emanet etmek lazım.
    %13
    %87
    Yanıtla
  • kadir (7 ay önce)
    sayın başkan sen sus gözlerin konuşssun. olmazzz olmazssa olmazzz ama olacak yaa acıcık sabırr
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hacı (7 ay önce)
    Demek ki neymiş hiç kimseye ederinden fazla değer vermeyeceksinmiş. Bizde ESOB başkanı iyi diyorduk! Her kesin iyiliği kesesine imiş! Gürkan Şevketi de bağlamış..... Geçmişte ayni şekilde Ahmet ÇAKIR içinde Şevket böyle yandaşlık yapmıştı sonra ne oldu en çok o arkasından laf söyledi... Merak edenler bu link üzerinden okusun https://malatyahaber.com/haber/cakiri-ovmeye-doyamadi Malatya ya daha fazla zülüm etmeyin ve bulunduğunuz koltukları terk ediniz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kemal (7 ay önce)
    Her dönem belediye başkanına abartılı iltifatları ile tanınan keskin abimiz,gerek kendi gereksede Gürkanın son döneminde giderayak latife yapmış belliki!Yok vizyon yok ekip yok gelecek gibi araya hayali boş kelimeler bile serpmiş. Gürkan toparlayamazsa kimse yapamamış,herkes te aklını başına alacakmış!!! Sen kimsin ki koca malatyaya akıl verip,racon kesiyorsun? Milletin tercihine saygı duyacakken bu şehri akılsızlıkla itham etme gücünü nerden aliyorsun? Yerini,görevini unutma Şevket bey! Haddini bil! Memleketi köye cevirdiniz iyice. Sen de o da yapmaktan çok konuşan zatlar olarak biz artık masal dinlemekten bıktık. İşine Bak sen.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    “Odun kırıcısının hınk deyicisi” Depremden sonra esnafı perişan olmuş STK nın başkanı için kullanılacak en güzel ifade bu. Düşün şu milletin yakasından,başkanınızı da alıp emekli olun artık. Biri yirmi yıldır belediye başkanı biri otuz yıldır esnafların başkanı,yapıştılar o koltuklara.
    %92
    %8
    Yanıtla