SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiltepe'de Cinayet

Kiltepe'de Cinayet
A- A+ PAYLAŞ

Kiltepe Mahallesi'nde gece yarısı meydana gelen olayda bıçakla ağır yaralanan şahıs, hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, gece yarısı 00,30 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Kiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, T.G. (19) husumetlisi olan Ali Korkmaz’ı (35) Ayverdi sokakta bulunan metruk bir eve çağırarak görüşmek istediğini söyledi. Belirtilen adrese gelen Ali Korkmaz ile T.G. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, boyun kısmına bıçak darbesi alan Ali Korkmaz ağır yaralandı. Yaralı şahıs kanlar içerisinde sokağa çıkarak yardım isterken, şüpheli T.G. ise sosyal medya hesabında canlı yayın yaptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı şahıs kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olayda, Ali Korkmaz'ın yanında bulunan F.T. de yaralandı.

Polis, olayla ilgili olarak T.G. ve olaya karışan C.K. adlı şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürdürülüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Doğanyol (7 ay önce)
    HAKKIN terazisini bir peygamber görmüş korkudan bayılmış. Buğday tanesi kadar iyilik ve kötülükler mizanda tartılacak. Böyle ve daha beter günahlardan MEVLAM bizi koruya amin. Kabir ve Mahşerde hesap çok çetin olacak.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Bülent Pekşen (7 ay önce)
    Daha yeni af çıktı,nasılsa bu canı de çıkar. Hırsızı hapcıyı, katillerin birkaçını kapalı çarşı üzerinde sallandıracan bakalım neler oluyor. Kına gibi bir ülkede tecavüz yok cinayet 50 senede 3yada 5 geçmez iken Malatya'da her gün cinayet var. Emniyet maalesef görev yapamıyor çünkü 2 hap yutan hemen o kedi gelecek diye nara atıyor
    %87
    %13
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    Haberde Kiltepe geçince ilk aklıma gelen uyuşturucu oluyor maalesef. Hep diyorum cezalar çok ağır olmalı torbacılar gün yüzü görmemeli
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Garip (7 ay önce)
    Maddeler guzel her sey dusunulmus. Ancak denetleme olmadigi surece hic bir ise yaramaz. Bizm en buyuk sorunumuz bu aslinda denetleme ve yaptırım yok. Kontrol etmedikten sonra 30 madde degil 530 madde yayinlasan boş.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Depreme mi üzülelim bu haberleri mi ne oluyoruz Allah aşkına.... Allahın verdiği canı Allahtan başkası alamaz. Bir kendimize gelelim artık. Yazık çok yazık gerçekten çok üzücü.... Rabbim bizleri tez zamanda ıslah etsin inşallah.
    %90
    %10
    Yanıtla