SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kiltepe'de Kanlı Gece!. Hamile Karısını Öldürdü, İntihar Etti

Kiltepe'de Kanlı Gece!. Hamile Karısını Öldürdü, İntihar Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kiltepe Mahallesi'nde gece yarısından sonra meydana gelen olayda, hamile olan karısını öldüren şahıs intihar ederek hayatına son verdi.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 00.45 sıralarında Kiltepe Mahallesi Kiraz Sokaktaki 2 katlı evin zemin katında meydana geldi. Uyuşturucu suçu nedeniyle 12 yıl 6 ay hapse mahkum edildiği, 4,5 yıl tutulduğu cezaevinden geçtiğimiz yıl Nisan ayında korona salgını nedeniyle tahliye edildiği öğrenilen 33 yaşındaki Kemal K. adlı şahıs, ailevi nedenlerle kavga ettiği 3 çocuğunun annesi 30 yaşındaki eşi Esengül Korkmaz'ı tabancayla vurduktan sonra, intihara kalkıştı. 

4'üncü çocuğuna 5 aylık hamile olduğu öğrenilen Esengül Korkmaz'ın olayın meydana geldiği evde öldüğü, eşini vurduğu tabancayı başına ateşleyen kocanın ise ağır yaralı olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

malatyahaber.com

FOTO: Burhan KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • ufuk (1 yıl önce)
    Kendi çocuklarının onlarca korumaları var.....Fakir fukaranın çocukları , her geçen gün biraz daha bataklığa sürükleniyor...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Nerde çok bilmişler? (1 yıl önce)
    Hadi şehrin sözde yiğit oda başkanları çıkın konuşun. Hadi cesurdunuz? Uyuşturucu satanlarla, vukuatlı tiplerle ilgili adres göstererek konuşun hadi. Malatyada madde bağımlılığı ile mücadele eden platformu mafya yada uyuşturucu satıcıları çökertemedi. Kim mi çökertti.O Şelaleci bu şelaleci diye rant güç devşiren bağzı oda başkanı bağzı stk ve bağzı medya çökertti. Halbuki bu kenar mahallelerde dini çalışmalar yapıyorlardı. Fakir fukaraya maddi yardım yapıyorlardı. Kaç STK bir araya gelip madde bağımlılarına karşı mücadele ediyordu. Rehabilite ediyordu. Suça sürüklenmelerini engelliyordu. Pireye kızıp yorganı yakanlar şimdi yorgansız kaldık. Soğukta ( uyuşturucuya hızla sürüklenmede, mafyada, hırsızlıkta, fuhuşta, şiddette ) bakalım bizi malum oda başkanları mı ısıtacak yoksa bu ülkenin yiğit bir genci Sinan Ateş'in kanı eline bulaşmışlar mı? net söylüyorum bunlar daha iyi günlerimiz. Hayırlı uğurlu olsun Şöförler, Bilbord kahramanı belediye resileri, hımbıl siyasetçiler, ihale takip edenler, racon kesenler, korkaklar ve bunlara susan çanak tutan çanak antenler
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Bu az bilmiş arkadaş öyle bir yorum yazmış ki, tam "yersen kirşen" tadında. Malatya'da din ticaretiyle, radikal yaklaşımlarla kendine güç devşirenlerin nasıl ki, siyaseti tanıdıktan ve hele birde iktidar partisine eklendikten sonraki kazanımları ve yok ettikleri ortada. Maddi olarak çok zenginleştiler, adeta sınıf atladılar. Muhafazakar yapının ve eski umutsuzlukların yönlendirdiği siyasi hareket iktidar olunca, buraya destekleri çok düşük olmasına rağmen bütün iktidar gücünü kullandılar. Liyakati yok ettiler. Dernek listeleriyla başta belediyeler olmak üzee her yere doluştular. İşte bu yapının da büyük kazanım elde ettiği son 20 yılda ülkenin geldiği durum ortada. Ahlak, adalet derken, tamda bu değerler bu dönemde dibe vurdu. 20 sene öncesine göre bu arkadaşın yazdığı gibi uyuşturucu, mafya, hırsızlık, fuhuşta neredeeeeen nereye gelindi. Bu yapılardan birine karşı Şevket Başkan diye birisi çıktı, şelale diye bunların tozunu dumana kattı. Sayın az bilmiş yiğit oda başkanlarına laf yetiştireceğine, yazdığın diğer eleştirileri, bu radikal yapıların yanında yer bulmaya çalışan siyasetçilerin kim olduğunu yazabilir misin? Her kimsen ve çevrendekiler 20 sene önce neredeydiniz, nereye geldiniz, dünya nimetleri açısından. Önce onu bir sorgulasanız daha iyi olur
    %44
    %56
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    12 yıl ceza almış ve 4.5 yıl yatıp çıkmış ne güzel istanbul be, ne güzel adalet be
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, böyle haberler artık görmek, duymak istemiyoruz, yazık, günah değil mi, şimdi 3 tane ortada çocuk bunlara kim bakacak, uyuşturucu ile artık tam anlamıyla mücadele edilmeli, emniyet güçlerimiz canla başla çalışıyor, mücadele ediyorlar, ama cezalarını çekmeden diğer kapıdan ellerini kollarını sallayarak çıkıyorlar, gençlerimizi bu pisliğe bulaştıranları Allah'a havale ediyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    nasıl bir ceza kanunumuz var anlayamıyorum, madem 12 yıl ceza verdin o zaman yatır 12 yıl, eğer 4,5 yıl sonra tahliye edeceksen adamı niye 12 yıl ceza veriyorsun o zaman. Yazık değil mi o kadına, doğmamış bebeğe o 3 çocuğa.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şehirsakini (1 yıl önce)
    Uyuşturucu yuvaları hayatları söndürüyor işte kanıtı.
    %94
    %6
    Yanıtla