SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Kim Hayırlıysa Rabbim O Arkadaşımıza Nasip Etsin"

A- A+ PAYLAŞ

Latif Okyay, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevinden istifa ederek AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Latif Okyay, Battalgazi Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’ye teslim etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevinden istifa ederek böyle bir göreve talip olduğunu aktaran Latif Okyay, "Bu yola çıkarken halis ve samimi niyetle çıktık. Bu hizmet işi için gönüllü olan arkadaşlarımız var. Her kim hayırlıysa Rabbim o arkadaşımıza nasip etsin. Hep birlikte olursak Malatya ve Battalgazi için en güzel hizmetleri getireceğiz." dedi. 

AKP Battalgazi İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa hitap eden Latif Okyay, “Yaklaşık 14 yıldır belediyenin her kademesinde çalıştım. Gerek mühendis olarak gerek Başkan yardımcısı olarak görev yaptım. En son büyükşehir belediyesinde de Genel Sekreter Yardımcısı olarak da görev yaptık. En çok şuna dikkat ettim. Bizler kamu kaynaklarını kullanıyoruz, sizlerin parasını israf etmeden çalışmaları sürdürdük. Bu anlamda büyük çaba göstererek çalışmaları sürdürdük. Bugüne kadar en güzel hizmetleri yapmak için devlet memuru olarak gayret gösterdik. Bugün de görevimizden istifa ederek başvurumuzu yaptık ve sizlerin huzuruna geldik.” diye konuştu. 

Okyay, “Rabbim nasip ederse büyüklerimizin de taktiriyle Battalgazi Belediye Başkanlığına adaylığımız olursa var gücümle hizmet edip çalışacağım. Bizler bu göreve talip olarak niyetimizi belli ettik, niyetimiz halis. Bu görev bize tevdi edilirse en güzel en iyi hizmeti sizlerle buluşturacağız” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • hakan (5 ay önce)
    tüm listede şu ana kadar gördüğüm en liyakatlı aday, Allah yolunu açık etsin.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Kamuran (5 ay önce)
    Akp babamı aday etse oy moy yok, daha da tövbe
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Taylan Kızıldağ (5 ay önce)
    Hayırlı uğurlu olsun. Latif bey bu görevi layıkıyla yerine getirebilecek tecrübe ve disipline sahip. Malatya'nın 13 ilçesinde büyük hizmetleri var.
    %18
    %82
    Yanıtla