SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kimsesiz Çocuklara İftar Verildi

0
Güncellendi - 2016-06-28 12:51:39
Kimsesiz Çocuklara İftar Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı MİAD Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocuklar için Yeşilyurt Kent Konseyi ve Yeşilyurt Nisa Derneği tarafından iftar programı düzenledi.

Yeşilyurt Belediyesi Beylerderesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın eşi Fatma Zehra Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın eşi Sadiye Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Nisa Derneği Üst İstişare Onur Kurulu Başkanı Meltem Kavuk, Nisa Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, MİAD Sevgi Evleri Müdürü Hasan Çakabay, öğretmenler ve çocuklar katıldı.

Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu “17 yıl öğretmenlik yapmış birisi olarak çocuklarımızla bu iftar yemeğinde bir arada olmak gerçekten çok güzel bir duygu. Onların heyecanı ve coşkusu her şeye değer. Paylaşma ve kardeşliğin en fazla yaşandığı Ramazan ayında Nisa Derneği ile ortaklaşa bu organizasyonu yapıyoruz. Ramazan aynen bugün olduğu gibi ekmeği paylaşmak, çocuklarımızın gözlerinde gördüğümüz sevgiyi paylaşmaktır. Bizi kırmayıp, iftar yemeğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızla aynı sofrada buluşup oruç açmanın verdiği hazzı hiçbir şey veremez. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla buluşmamız için ciddi emek sarf eden Nisa Derneğinin Başkanı ve Yönetim Kuruluna ayrıca şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Genel Sekreter Necati Çobanoğlu, “Kent Konseyimiz bu yıl içinde kuruluş aşamalarını tamamladı. Bundan sonra inşallah toplumun her alanında vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Gençlerimize akademik, kültürel, sportif ve eğitim anlamında destek vereceğiz. Çocuklarımızın topluma daha fazla yararlı bireyler olmaları adına çeşitli programlar tertip edeceğiz. Çocuklar ve gençler konusunda çok hassas olan Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat bu anlamda bize sınırsız destek vermektedir. Çocuklarımızla bundan sonra daha sık görüşeceğiz. Bayanlar ve engelli kardeşlerimize yönelik hazırladığımız ciddi projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

İftar yemeğinden sonra Yeşilyurt Kent Konseyi ve Yeşilyurt Nisa Derneği tarafından hazırlanan sürpriz hediye paketleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın eşi Fatma Zehra Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın eşi Sadiye Kahtalı ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat ve diğer katılımcılar tarafından çocuklara takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Özel Duruhan (8 yıl önce)
    Emeği geçenlere teşekkür ederim. İftar yemeği anlamını bulmuş. İnsanlar ramazanıda siyaset için kullanıyorlar. Bu güzel günlerin amacını saptırıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yücel (8 yıl önce)
    Bu etkinlik kimsesiz çocuklar adına yapılan bir etkinliktir. Başbakanlık tarafından kimsesiz çocukların etkinlik resimlerinin yayınlanması yasaklanmıştır. Yani fotoğrafı kullananlar kullandıkları fotoyu seçmeyecek kadar bilinçsiz insanlar değiller. Orda hayır amaçlı bir etkinlik var ve lutfen yorum yazarken dikkatli davranalım.Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (8 yıl önce)
    Bu kadınlar iftarda çocukları yemişler. Ortalıkta çocuk yok çünki.
    0
    0
    Yanıtla