SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kirada Oturan Öğrencilerin Gıdası Belediyeden

0
Güncellendi - 2021-12-15 02:59:20
Kirada Oturan Öğrencilerin Gıdası Belediyeden
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, ilçede kirada oturan üniversite öğrencilerinin kış boyunca gıda ihtiyacının karşılanacağını duyurdu. Yeşilyurt Belediyesi’nin bu girişimi ise sosyal medyada kısa sürede binlerce beğeni topladı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal, kültürel ve sportif yatırımları nedeniyle Cumhurbaşkanı ve AP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ‘Gençlik ve Yerel Yönetimler’ ödülü alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan ilçede eğitim gören gençlere bir kolaylık daha geldi.

Yeşilyurt Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, yarından itibaren ilçede kirada oturan üniversite öğrencilerine kış boyunca gıda yardımı yapılacağı açıklandı. Belediyenin gıda yardımından faydalanmak için tek şart ise Yeşilyurt ilçesi sınırlarında öğrenci kimlik belgesine sahip ve oturduğu öğrenci evinin kira kontratı. Şartları taşıyan öğrencilerin istenilen evraklarla birlikte Yeşilyurt Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri durumunda kış boyunca gıda ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mustafa (3 yıl önce)
    Akıllıca bir proje. Yeşilyurt Bölgesinde kalan 100 ögrenci çıkmaz; ama reklam çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (3 yıl önce)
    Sayın belediye başkanını tebrik ediyorum çok güzel bir hizmet hep güzel hizmetlerle gündeme gelmesi dileğiyle başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Gülez (3 yıl önce)
    Güzel işlere alkış her zaman?? inşallah arkası diğer projeler gibi kiraz bahçesine çıkmaz. Elinize sağlık. Şu bostanbaşında ve gedikteydi lüküs restoranınızdaki askıda çorbayı kaldırıp hastane önünde ki çorba çeşmesini de aktifleştirseniz mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (3 yıl önce)
    hıhh işte. düşünenlerin akıl edenlerin aklına sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (3 yıl önce)
    Tebrikler. Her şey çok güzel olcak. Yavaş yavaş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli Yusuf (3 yıl önce)
    çok güzel bi proje bu sayede şehrin ileri gelen zenginleri de destek verirse öğrenci kardeşlerimizin bi nebze olsa da rahatlar.
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.202 saniye