SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Kırgınlığımız Var, Tabi ki Taraftara Değil!"

0
Güncellendi - 2020-08-24 19:08:35
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Kırgınlığımız tabii ki var ama taraftara değil. Başka gruplar var ve onlar 6 senedir istifamı istiyorlar. Bu sene maalesef siyasetçilerimizde konuyla alakalı biraz ‘kamuoyu’ deyip açıklama yaptılar ama o kamuoyu bir gruptur. Bunu altını çizerek söylüyorum. O genel bir kamuoyu değil sadece bir gruptur. Bir grubun istediğini, maalesef bizimde ikinci yarıdaki düşüşümüzle beraber biraz sesleri fazla çıktı. O seslerinin fazla çıkmasıyla bir kamuoyu uydurulmaya başlanıldı. Ama o gerçek kamuoyunun taraftar, esnaf ve Malatyalı 3 milyonun olduğunu çok iyi biliyoruz” dedi.

Gevrek, takımın Bolu Abant’ta devam eden kamp çalışmalarını takip ederken, Süper Ligin yayıncı kuruluşu beIN Sporst’a açıklamalarda bulundu.

Kamp çalışmalarının iyi geçtiğini ifade eden Gevrek, bir haftalık Malatya kampının ardından takımın Bolu Abant’ta toplanarak, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğünü, yeni teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ekibinin de takımın başında olduğunu anlattı.

Gevrek, 2019-2020 sezonunun ikinci yarısının kendileri adına çok iyi geçmediğini kaydederek, “Bakıldığında bunun etkenleri çoktu. Malatya’da yaşanan bir deprem, dünyayı etkileyen pandemi süreci, tabii bizimde eksiklerimiz ve hatalarımız oldu. Geçmişe çok fazla dönmek istemiyoruz ama edindiğimiz tecrübeleri yeni sezonda iyi değerlendirmek lazım” dedi.

Geçen sezonun ilk yarısında 24 puan topladıklarını ancak takımın ikinci yarıda ciddi bir düşüş yaşadığını dile getiren Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu düşüşte de eksi neydi, ne tür hatalar yapıldı bunlardan ders çıkararak, yeni sezona iyi başlamak istiyoruz. Eksiklerimiz ve hatalarımızdan tecrübe edinerek, 2020-2021 sezona iyi başlayıp, iyi de tamamlamak istiyoruz.”

Gevrek, şuana kadar 5 transfer yaptıklarını kaydederek, 3 veya 4 transfer daha yapılacak. Duruma göre, takımdan giden olursa yerine transfer yapılabilir. Ama bu transferlerin, tabii ki doğru transferler olması gerekiyor. Bu transfer dönemi de zor bir dönem. Getireceğin oyuncu açısından uçaklar kısıtlı biraz zor oluyor ama biraz sabırlı olup, iyi bir transfer politikası izlememiz gerekiyor” diye konuştu.

Gevrek, Gökhan Töre’nin durumuyla ilgili şunları söyledi: “Tabii Gökhan bizim için önemli bir oyuncu. Geçen sene iyi bir performans sergiledi. Bakıldığında biz Gökhan’ı transfer ettiğimizde o dönemde biraz düşüşteydi, oynamıyordu. Gökhan kaliteli bir oyuncu, Malatya’da da bir çıkış yakaladı. Tabii bu sene ayrılmak istediğini söyledi. Olabilir ama ayrılmak isterken, bizde beklentimiz olacağını söyledik. Burada bir bonservis beklentisi var. Beşiktaş’ın gündeminde ama bir bonservis beklentimiz olduğunu daha öncede Gökhan’ın kendisine ilettik. Beşiktaş’ın bonservis verip vermeyeceğine ilişkinde net bir şey konuşmadık. Sadece Sergen hocayla konuştuk. Sergen hocanın da Gökhan Töre’yi istediğini biliyoruz. 1-2 güne kadar Gökhan’ın menajeriyle görüşüp, durumu netleştireceğiz. Takas noktasında da bize uyacak oyuncular var ama bizim onların maaşını karşılama noktasında ciddi sıkıntı var. Onun için bir takas olayı zor gibi görünüyor. Ama Gökhan gitmek isterse, bu sadece tek taraflı olmaz hem Gökhan’ın hem de Malatya’nın menfaatlerini gözeterek olabilir.”

Gevrek, başarısız geçen 2019-2020 sezonu sonunda ‘istifası’nın istenmesine ilişkin, “6 yıl içerisinde 2.Lig’den 1.Lig’e çıktık ve her senemiz başarıyla geçti. Süper Lig’e yükseldik, UEFA’ya kadar gittik. Geçen sezonun ikinci yarısında çok ciddi bir düşüş yaşadık. Bu düşüşler yaşanabilir, bizimki biraz ciddi ve sıkıntılı oldu. ‘İstifa’ istenilmesiyle ilgili taraftara bir kırgınlığım yok. Taraftara kırgınlığım olmaz. Taraftar protesto edebilir ki bu doğal haklarıdır. Asla taraftara kırgınlığım yok ama maalesef burada bir grup var. Bu grupların içerisinde istifamızın istenmesine karşı taraftarların, halkın ve esnafın bizim arkamızda olduğunu biliyorum. Bunu bildiğim içinde Malatya’nın başındayız. İnşallah biz, onları da mahcup etmeyeceğiz. Aday çıkıyor, bu doğal, bizde isteriz ama bir kongre yokken doğru değil. Bu Malatya’mıza ve Malatyaspor’umuza zarar verir. Biz şuanda görevimizin başındayız. Kırgınlığımız tabii ki var ama taraftara değil. Başka gruplar var ve onlar 6 senedir istifamı istiyorlar. Bu sene maalesef siyasetçilerimizde konuyla alakalı biraz ‘kamuoyu’ deyip açıklama yaptılar ama o kamuoyu bir gruptur. Bunu altını çizerek söylüyorum. O genel bir kamuoyu değil sadece bir gruptur. Bir grubun istediğini, maalesef bizimde ikinci yarıdaki düşüşümüzle beraber biraz sesleri fazla çıktı. O seslerinin fazla çıkmasıyla bir kamuoyu uydurulmaya başlanıldı. Ama o gerçek kamuoyunun taraftar, esnaf ve Malatyalı 3 milyonun olduğunu çok iyi biliyoruz. Malatya’nın yüzde 90’ının arkamızda olduğunu da çok iyi biliyoruz” yorumunda bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

55 yorum yapılmış

  • VATANDAŞ (3 yıl önce)
    geçen sezondaki gibi olursa başkanımızın yanındayız edebiyatı yapanlar ne diyecek....
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Galiba Başkan Burdada Bir Takım kurmuş Kalede Başkan ama oyuncuları hepsi Savunma hepsi Başkanı savunuyor ama Rakip Gerçek MALATYASPOR SEVERLER karşımızda ezileceksiniz Bizlere Bu Cehennem azaplarını yaşattınız Artık istenmiyorsunuz düşün Malatyasporun yakasından düşün
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (3 yıl önce)
    başkanımızın yanındayız istifa diyenler kac para verdiler acaba kulübe
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Nasıl bir adammışsın sen takımı küme düşürdün hala çok konuşuyorsun. Biraz sussanda icraat yapsan. Gevrek Adil istifa istifa istifa...
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan yalçın (3 yıl önce)
    Senin o grup dediğin bütün Malatya Adil efendi. Kendinin de inanmadığı toplumsal yorumlar yapıyorsun insanlarıda aptal yerine koyuyorsun. Yüzfe 99 istenmiyorsun efendi. Düş malatyasporun yakasından. Düş yakamızdan.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Malatya da idarecilik zor,halk her şeyi idareciden bekler , yani Devlet ten, Vali,Belediye Başkanı,Milletvekili , Esnaf Odaları vs.Bunları çoğaltabiliriz,bazen kırılma olabilir ,ama bunun devamı olmaz,KOL KIRILIR YEN İÇİNDE kalır tüm Malatyalı da üstüne düşeni yapmalı idareciler geçicidir,herkesin gücüne göre sahipllenmesi lazım, NE MUTLU MALATYALIYIM DİYENE.......................BİR YARDIM KAMPANYASI düzenlensin..
    0
    0
    Yanıtla
  • BİLAL KUMAŞ (3 yıl önce)
    başkanım ferhadiye mh esnafları olarak sizleri destekliyoruz Allah yardımıcınız olsun burası Malatya burası zor bir şehir işiniz kolay değil sizi eleştirenler bilsinlerki Malatya ya kötülük yapıyorlar esnaf arkadaşlar olarak toplanıp takıma destek olmak için Şevket keskin başkanımızla beraber forma alacaz haydi Malatya şimdi destek zamanı ADİL GEVREK i istemiyen arkadaşlar bu takım Adil gevrek in takımı değil hepimizin ortak sevdası lütfen birbirimizi yiyerek değil takımımıza sahip çıkarak Malatya nın gücünü herkese gösterelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Değerli Malatyaspor taraftarları her nedense Malatya’mızda destek yerine köstek olma tavrı geçmişten beri olan bir eylem ve de fevkalede üzücü.Başkanı istifaya çağırma durumu bu yol Keçiören kupa maçında başladı.Bir gurup taraftar aleyhte tezahüratlar yaptı.Düşünebiliyormusunuz henüz orta da herhangi bir başarısızlık yok.Değerlendirmenizi bir nebze buna göre yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz senin başarı anlayışın realitenin çok dışında. Takım küme düşmüş , hala ortada başarı varmış gibi şakşakçılık yapma, boş konuşma. Malatya halkı ne adili ne de sizin gibi taraftarı istemiyor.Biraz dürüst olun . ADİL GEVREK İSTİFA
    0
    0
    Yanıtla
  • Okuduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun.Kimin. maşasısın bilmiyorum.Şartlanmışsınız. Adil düşmanlığına takım Malatya’nın takımı .
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Çöpçüoglu çöpçüce dahil adil gevreği burda kollayanlar savunanlar sizler Malatya Sporu ve şehri düşünmüyorsunuz sadece menfaatiniz icabı burda yazıyorsunuz yoksa aklı başında bir malatyalıyım bi saaten sonra adil gevreği istemesi savunması düşünülemez dahi
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Valla Adil Başkan sen kimin sosyolojik tahlili ile bu kanaate vardın bilemiyorum ancak senin durumun kafasını kuma gömen deve kuşu misali muhtemelen stad seyirciye açılırsa her maç yuhalanıp tepki göreceksin ..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Surekli.baskana.istifa.istifa.diyorlar.baskan. Istifa.ederse.elinize.ne.gececek.birakin.bu. Sozleri.ligler.baslayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • İstifa ederse daha şeffaf daha başarılı bir yönetim gelir. Hiç kimse Malatyaspor’dan daha büyük değil. Takımı küme düşürmüş, şeffaf olmayan ,seyirciye saldıran , yönetemeyen bir başkan istemiyoruz. Adil gidene kadar vazgeçmeyeceğiz,Malatyaspor’u kimseye yedirtmeyeceğiz. ADİL GEVREK İSTİFA!
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Vallahi malatyamizin ortak değerini aile şirketine donusturdugun açık ve şeffaf olmadığın için ikinci yarı 8 puan topladigin için kulübü borclandirdigin için biz size kirginiz bakalım göreceğiz bu kulübü batırıp öyle gideceksiniz sunuda belirteyim yanilmayi çok ister ve mutlu olurum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ceylan (3 yıl önce)
    Koskoca bir şehrin takımı tribünler bomboş! Gelenler de yönetim istifa! Kimsenin oyununa gelmeden bu sene koşulsuz şartsız takımın arkasında olmamız lazım. Tek reçete bu! Dik dur başkan!
    0
    0
    Yanıtla
  • Başka malatya yok (3 yıl önce)
    Benim bu yönetime güvenim yok.Yaptığı transferlerde güvenmiyorum şu ana kadar aldığı 2 topçu var lukoki ve cueva başkada kayda değer adam almadı bu sene geçen senedende daha kötü bir takım vat.Ama üzülmeyin seneye lig 24 takımla oynanacak nasıl olsa küme düşme yok başkanda kendini kasmasın lig devam ederken futbolcusınu satsın elinden kaçırsın aynı yas aynı hamam.Ben maçlarınoza gelmiyorm sayın başkan bakalım kim gelecek işte at işte meydan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gelmemen çok isabetli olur.Çünki sizin gibiler başarı odaklı taraftarlar korılgan ve faydası olmayan taraftarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (3 yıl önce)
    Adil gardasim HAsim KAradag da senin gibi inat etti yuhalanarak gitti. eger kimliginde malatya yaziyorsa ya bu takimi sampiyon yaparsin bu sene de ya da erkekce cekilirsin. sana guzelce anlatmaya calistik senin kapasiten yeterli deil. bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Şampiyon yapsın ? Başka emriniz Fatih Bey ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yıldız (3 yıl önce)
    Sayın başkan ben sizi Malatya geldiğin gün Ahmet çakırla göruşmemıştın sizin tanıştık üğurlüsün yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yıldız (3 yıl önce)
    Sayin başkan Malatya geldiğin gün Ahmet çakırla göruşmemıştın sizin tanıştık siz üğurlüsün yolun açık olsun olsun selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Lütfen önce Türkçeyi düzgün öğren sonra gel adil başkanını övmeye çalış.
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (3 yıl önce)
    Bence küme düşen takımın başkanı,yöneticisi böyle konuşmamalı istifa etmeli.Bütün Malatya spor taraftarı Malatyalılarda size kırgın üstelik bir avucu değil tamamı.Ve bence şu transfer politikası ve gidişatta doğru değil.Bu futbolcular Türk futboluna yabancı ve takımın ihtiyaçları doğrultusunda değil gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Yahu arkadaşlar takım kötü gitse hepimizin yüreği cız eder neyi paylaşamıyoruz.Tam birliğe gerek duyacağımız zaman.Tabiiki başkan gerekli zamanlarda şeffaf olacak hesap vermesi gerektiğinde hesap verecek.Kurbanınız olayım el alemi sevindirmeyin.İnşaalah bu sene dirilişimizin miladı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (3 yıl önce)
    Başkana istifa et yazan kişiler, başkan adayınız varsa ismini de yazın.Yoksa tenekelik yapmayın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Baykuş (3 yıl önce)ÇÖPÇÜ isimli kullanıcı yorumuna
    Başkan adayımız yayı gerilmiş ok gibi bekliyo. Adı da yeteneğide belli. Ama başkanınız bataklığımı göstermek istemiyo yoksa saltanatmı kurmaya çabalıyo önce onu bi çözelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (3 yıl önce)
    Adil başkan arkandayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (3 yıl önce)
    Dediğin gibi seninleyiz. Siyasilerle arana mesafe koyarsan seviniriz. Not; büyükşehir başkanı ilk fırsatta seni devirmek için elinden geleni yapacak. Dikkat !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Baskan.yonetim.sizleri.destekliyoruz.ancak. Sporun.icine.siyaset.ve.egolari.yuksek.olanlar. Girerse.orda.huzur.olmaz.bu.takim.malatyalilarin. Taraftarlar.bir.olalim.diri.olalim.takimi.maddi. Manavi.destek.olalim
    0
    0
    Yanıtla
  • ama ne yazıkki öyle SÖZDE taraftarlar varki takımı komple belediye başkanı devralsın istiyorlar :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 yıl önce)
    Adil Gevrek Cueva nerede hani takıma katılmıştı. Ortada futbolcu yok. İstifa et.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 sevdalı (3 yıl önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Uçak yok dedi ya başkan. Futbolcu gelecek gelemiyor uçaklar kısıtlı sefer yapıyormuş çok komik değil mi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beşkonaklı (3 yıl önce)
    Başkan seni seviyoruz, yanındayız. Kimseye aldırış etme. Birileri istiyor diye sakın takımı birilerine bırakma. Malatyaspor demek Adil Gevrek demek, Adil Gevrek demek Malatyaspor demek. Herkes işine baksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    BRAVVVVO Kaplan 44 Ne güzel belirtmişsiniz Ne gurubu Binlerce taraftara kan ağlattın emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdin evlerimizde yas matem havası soktun Bizleri zırıl zırıl ağlattın pekkki Taraftarlar aylardır soruyor bas bas bağırarak Diyorlarki UFA,dan gelen paralar Evkurdan aldığın ve diğer Reklamlardan gelen paralar Takımın Demirbaş Arabalarını sattın o paralar Takımın Bel direği oyuncuları Sattın anamızı ağlattın o paralar ve seyirci paralrının akibeti hala bilinmiyor Sen kalkmış Taraftara kırgın değilim diyorsun ADIL ADIL BU TARAFTAR sana Çok kızgın hemde burunlarından soluyorlar ve Bende diyorumki beceremedin becerdiğin tek şey ortada hüsran Batık Bir Takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn çavuşoğlu bu takımın yalnızca gelirlerimi var ?Gider kalemleri yokmu?Futbolcu ücretleri,teknik heyet giderleri,altyapı teknik kadro ve diğer giderler,pirinçler,deplasman giderleri,idari personel ve tesis çalışanları.tesis giderleri anlayacağınız bir hayli yüklü giderler.Göründüğü gibi çok kolay değil.Ancak Başkan kamuoyunu mali açıdan aydınlatıcı bilgiler vermesi isabetli olurdu.Şuda bilinmeli ki hesap denetim kuruluna,genel kurula,gerektiğinde divan kuruluna verilir.Ayrıca TFF ve UEFA’ya dahesap verme mecburiyeti vardır.(Kulüp lisansı alabilmek için)
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    başkan takim düşdü o üzüntüyle başkana saldirmak normal eskisi gibi olsa rakib takimda hirsi alirdik başkan olan kişi böyle si olaylara hazir olmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (3 yıl önce)
    Başkanım taraftar olarak doğru, şeffaf ve dürüst olduğun sürece taraftar olarak arkandayız. İnşaallah kısa zaman içerisinde kalan transferlerde malatyamızda dahil olursa bu senemiz İnşaallah güzel geçer. Siz sağa sola takılmayın işinize bakın, ama hatalarınızdanda dediğiniz gibi ders çıkarın. Sayın valimiz başta olmak üzere bütün siyasetçilere bizlerde vatandaş olarak kırgın olduğumuzu vurgulamak isterim. Özellikle son maçta o kadar deynekçilerin ve fırsatçıların sevinçle köşede bekledikleri haftada sizin tek başınıza protokolde maçı izlemeniz vatandaşın gözünde çok şeyi andırdı. İşte orda cesaretli duruşunuzla yine beğeni aldınız, orda kulübü yalnız bırakanlarda taraftarların bunu unuttuğunu zannetmesinler. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)Erdem isimli kullanıcı yorumuna
    Sen hatırın kramadigin insanlara kendi Takımında as oyuncularını verdin Simdi senin ihtiyacinvar onlar sana kendi Takımın de bir as oyunculardan versin Ey baskan kurtlar sonrasinda Yemenicinkurt Kurt olman lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (3 yıl önce)
    bide krıgınlığı varmış sen ne biçim başkansın takımı düşürdüğün duruma bak birde kırgınım diyorsun..yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış derler seninkide o hesap...bir grupmuş hangi grup söyle bakalım...yada dersen ben söylüyem taraftar gruplarını beleş bilet vererek elde tutan sensin boşkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri kaya (3 yıl önce)
    5 transfer diyor.lukoki,Murat,Zuqui.diğer 2’si kim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramo (3 yıl önce)
    Arkandayız başkan hep destek tam destek sonuna kadar malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Tekin (3 yıl önce)
    Biz sana güveniyoruz.sadece senden Mali konularda açık ve şeffaf olmanı istiyoruz.gercekten takımı aldın alalı seni ve ekibini hep kötüleyen istifanizi isteyen birileri var ilk günkü gibi hep istifa diyorlar.siz sadece şeffaf olun Allah yar ve yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (3 yıl önce)
    İşin içine siyaset girmeseydi ben de hep istifasını isterdim. Siyaset girince sonumuzun efsane malatyaspor gibi olacağını düşünüyorum. Bu yüzden Adil Gevrek'i destekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi (3 yıl önce)
    Sen daha mali kurul yapmaktan kaçıyorsun sana olan güven bitti.Bu saatten sonra Messi ve Ronaldoyu da alsan artık kimsenin sana güveni kalmadı önce bir hesap ver genel kurulda tekrar aday ol eğer bir usulsüzlük yoksa daha güçlü bir şekilde gelirsin yoksa tarihe iki yıl üst üste küme düşüren başkan olarak geçersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bonservisleri elinde değilse almaz zaten kimseyi başkan, hamza hoca da gitmez inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, bununki de o misal. şimdi de üste çıkmaya çalışıyor. siyaseti riyayı herşeyi iyi öğrenmiş ağam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (3 yıl önce)hasan kaçan isimli kullanıcı yorumuna
    sendemi o grubun içindesin... malum grubun
    0
    0
    Yanıtla
  • elhamdülillah hiçbir gruba üye değilim, ben her zaman hak ve adaletten yanayım, bu vatandaş çıkıp milletin gözünün içine baka baka yalan konuşuyor, yok taraftarlar istiyormuşmuşta bilmem neymişte. madem taraftarlar istiyor daha öncede yazdım yine diyorum, koysun sandığı çarşıdaki malatyaspor mağazasının önüne passoligi olan taraftarlar gelsin oy kullansın, taraftar listesine göre herkes oy kullanır, o zaman görürüz kalsın mı gitsin mi istiyor taraftar. bu adam mali olarak takımı batıracak, sportif başarı desen yok düştük zaten. kimseye hesap vermiyor, 6-7 aydır ortada yok, tff karar aldıktan sonra çıkıyor yuvarlak laflarla cambazlık yapıyor. eğer bu başkan olarak kalırsa bu yılın sonunda ya tine düşeceğiz, yada iflas edecek kulüp. zerre kadar bana güven vermiyor. geçen sezon ilk yarıya kadar herşey dört dörtlüktü, birden takım 60-80 milyon borçlandı, sportif başarı gitti. şimdiye kadar kimseye ödeme yapmamış, herkesin sabrı bitip alacaklarını isteyince bir anda borçlar çıktı. yabancılar fifa şikayet etti, yerliler tff şikayet etti. ve bu adam başarılı mı? yedi düvele bizi rezil etti. kendi güveniyorsa sandığa gitsin, tek çare. genel kurul felan değil, sadece basit bir sandık ve bir görevli elindeki listeye işaret koyacak. bir hafta yeter bu iş için, sonuca göre de genel kurul kararı alınır veya alınmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Kaçan kendi kendini kandırıyorsun nasıl inanıyorsan öyle yorum yapıyorsun.Sizin taraftarlığınız tamamen başarı odaklı.Dedikodu üretim merkezleri üretiyor sizde üstüne koyup yazıyorsunuz.Sanki kulübün içindesiniz bütün hesap kitap elinizde şu borç var şu şikayetçi gibi mesnetsiz yorumlar.Tabiiki takımın borcunda olacak alacğıda nerden baksan mevcut kadroyu 60-70 milyona kuramazsın .Hep gelirleri göz önüne alıyorsunuz sanki giderler yokmuş gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Başkanım kusura bakma taraftarın 100 de 90 nı yanında değil, tam tersi karşınızda bunu böyle bilin, bu yıl da şansın yanında gitti ama her sene aynısı olmayabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gardaşım yeter yedin çekil güzelce. Sana bu takımdan ekmek yok başka işlere bakacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nerden biliyorsun?Malesef başkanı.n dediklerinin çoğu doğru.90 yıllar da yöneticilik yaptım menfaat gurupları var çekememezlik var takımı sabote etmek isteyenler var.Yöneticilik dönemimde Bunları gördük.Sizler neyin peşindesiniz ? Önce kulübe üye olun sonra içinizden bu işi yapabilecek bir aday çıkarın hedef.ve projelerinizi ortaya koyun kongre isteyerek seçimle başkanı değiştirin.Birilerinin dedikodular üreterek kamu oluşturarak başkanı istifaya zorlamasının Malatyaspo’a faydası olamaz.Sizlerde maşa olmayıp takımı.sahiplenin. Bu takım Adil Gevre’in değil kendini Malatyalı hissedenlerinr.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail Kaya (3 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru söylediniz. İstifa çözüm değil. Tecrübe en büyük değerdir. Acı da olsa katlamalı kenetlenmeliyiz. Ligden düşmedik düşürüldük. Karakteri zayıf futbolcu ve hakem hataları vardı. Sergen hocanın gitmesi hataydı. Hatasını anladı. Özür diledi. Ama profesyonel yönetim olmalı. İşi bilen kendine güvenen yönetime girsin. Tepeden inme yönetim bize zarar verir. Önce cebini doldurur. İstanbullu da olmamalı içimizden şehrimizden olmalı başkan adayı olacaksa da. Av. İsmail Kaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Bırakın bu lafları çok iyi yönetici olaydınız devam ederdiniz. Takım küme düşmüştür ve adil gevrek başarısızdır bunun neyini anlamıyorsunuz? Olmayacak şey oldu pandemi denen illet yüzünden küme düşme kaldırıldı. Yoksa küme düştü Malatya neyini göremiyorsun? Yok bi grup varmış da bilmem ne kime sorsam görsem gitsin başarısız diyor. %90 kalsın diyen nerde? Yine defans yok forvet yok transfer geç kalıyor her sene olduğu gibi. Madem kalacak başkanlıkta yönetim de kim yalnız bırakmış söylesin göndersin güçlü birini alsın. Anca laf şurdan aldık buraya getirdik iyi eline sağlık da bu sene de küme düşürdün. Başarısız olunca nefsini düşünemezsin takımı Malatyayı düşünür önü açılsın der istifa eder gidersin. Şu saatten sonra istese de gidemez geç kaldı istediğini yapıyo hesap vermiyor böyle olmaz anlatmak istediğim o ama nerdeeee anlayasınız.. Peehh
    0
    0
    Yanıtla