SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kısa Sürede Hizmete Açılacak"

0
Güncellendi - 2020-01-04 05:14:26
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden yeni İtfaiye Merkezinde çalışmalar yüzde 70 oranında tamamlandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni İtfaiye Merkezindeki çalışmalar yoğun bir tempoyla devam ederken, merkezin ince işçilik çalışmaları da yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Alparslan Türkeş Bulvarı girişinde 11 bin 712 metrekare alan üzerine inşa edilen İtfaiye Merkezi bodrum-zemin ve birinci kat olmak üzere üç kattan oluşuyor. Tamamlandığı zaman itfaiye personellerinin de bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir kapasitede olacak olan İtfaiye Merkezinde, 8 peronluk garajın yanında, Sivil Savunma ve Afet Koordinasyon Merkezi, sauna, spor salonu, yatakhane, yemekhane, malzeme odası, personellerin ihtiyaçlarının karşılanacağı odalar ve idari birimlerin yer alacağı bir yapıya kavuşacak.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan İtfaiye Merkezi ile ilgili kısa bir bilgi vererek; “Malatya itfaiyesi ve Malatya’nın ihtiyaç duyduğu bir merkezi en kısa süre içerisinde hizmete hazır hale getireceğiz. Çalışmalar büyük oranda tamamlandı. İtfaiye Merkezimizde çevre düzenleme çalışmaları ile ince işçilik gerektiren çalışmalar yapılmakta. Bu çalışmaların da tamamlanması ile birlikte merkezimizin açılışını yapacağız. İtfaiye teşkilatımız kutsal bir görev ifa etmektedir. Olası yangınlarda kendi hayatlarını hiçe sayarak vatandaşın hayatını kurtaran personellerimizin çalışma ortamlarını daha nezih ve modern bir yapıya kavuşturuyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Haci (4 yıl önce)
    Bide içitiğimiz suyun fiyati çok yüksek bunada bir çözüm bulun eletirik faturalari çok yüksek bunları ödüyemiyoruz peki bunun hesabını kim verecek ben bunu belediye başkanına soruyorum bunun hesabini kim verecek hiç birine hakımı helal etmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci (4 yıl önce)
    Malatyanın tırafik sorunu biti malatyaya itfaye binası yapılıyor ben burada malatya belediyesine diyorumki siz önce trafik sorunu çozün bakırcılarin ordaki münübüsleri orada kaldirın sağ sola park yapan arabaları kaldırın yolari genişletin kaldırımlari küçültün daha sonrada malatyaya dördüncü sanayiyi kurun orada gelen gelirle malatyanın çeveresini yenileyin bende ozaman derimki bakın belediye çalışıyor göreve geldikerinden buyana hic birinde çalışma yoktur yıkılan statı yerine milet bahçesi dediler oda yapılmadı daha hagisini söyeliyem bunun kararını siz verin
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (4 yıl önce)
    şimdi oradan o itfaye araçları açil olduğu için nasıl çıkacak bilen varmı hani yangına gider ya bunu bir görevli açıklasın
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (4 yıl önce)
    Öyle bir yer seçmişsiniz ki yangın çıktığında itfaiye arabası o trafikten çıkana kadar yanan yer kül olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Yeni binanın olduğu alandaki okul ve şeker lojmanları o bölgeden çıkarılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (4 yıl önce)
    Çevre yolunda çirkin soğuk bir bina ora malatya’nın vitrini daha güzel dikkat çeken bir bina yapılsaydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Peki orda kimler çalışacak. Itfaiyeye çalışan arkadaşım personel noktasında çok eksikler var diyor. Kimi yerlerde 2 kişinin nöbet tuttuğunu söylüyor. Ayrıca personele mesai yaptırılıp maaşa yansiltilmadigini hakkını arayan kişilerede hayrına mesai yapın dendiğini söylüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    emniyet, devlet hastanesi, itfaiye, şehirler arası otobüs terminali, fahri kayahan, bostanbaşı, organize ve öz san sanayi sitesi, doğu batı otobüsleri ve araçların transit yolu hepsi aynı güzergahta. sonra şehir tek akslı gelişiyor diye beyanat veren şehrin vekil ve başkanları. sayenizde Malatya trafiği felç durumda. doğru şehir tek yönlü gelişiyor. kim neylesin çarmuzu'yu, kiltepe'yi melekbaba'yı. oralar Malatya değil ki!!! bırakın oralar 30 yıl önceki gibi kalsın. yeni alt merkezler kurulmadıkça ve yeni yollar açımadıkça bu şehrin trafik sorunu bitmez. biz de her zaman yakınıp dururuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Yeri mükemmel olmuş. Trafiğin yok denecek kadar az olduğu bir yer!
    0
    0
    Yanıtla